Áčko nedokázalo vstřelit Kostelci gól, plusový bod si pak připsalo alespoň po penaltách

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

8. kolo MIACOM KP mužů - neděle 19.9.2021 od 16:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - FK Kostelec nad Orlicí 1:0P (0:0)

Branky: :(

FK Jaroměř: Červenka - Horák, Michálek (K), Poděbradský - Pohořálek (90. Toman), Exnar Ma., Votrubec, Gorol (87. Bano), Valášek (81. Petráček) - Exnar Mi., Kocourek

FK Kostelec n.O.: Matoušek - Klapal (K), Plocek, Říha (89. Bečka), Pups - Dostálek, Brandejs, Sameljak, Kotyza (68. Řehák) - Víděňský (80. Sejkora), Vilímek (68. Ježek)

Přehlídku promarněných brankových šancí na obou stranách otevřel ve 4. minutě hostující Dostálek, Poděbradský mu naštěstí zúžil střelecký úhel. O minutu později poslal míč ke vzdálenější tyči Kocourek, jenže kostelecký brankář Matoušek ho vychýlil špičkou rukavice. V 9. minutě šoupl balón k bráně Votrubec, přízemní střelu vrátil do hry Matoušek svou kopačkou. Ve 36. minutě hostující gólman nedosáhl na Gorolův centr, ale energická Kocourkova hlavička zamířila nad bránu. Obrana hostí překazila i poslední akci prvního poločasu mezi Kocourkem a Votrubcem, dorážka od Valáška pak mířila do Matouškových rukavic.

KP FK Jaroměř - FK Kostelec nad Orlicí, 19.9.2021, foto: Václav Mlejnek Ve 22. minutě musel Červenka vyrážet přímý volný kop Říhy.

První šanci ve druhé půli měli opět hosté, Červenka na Plockovu ránu ke vzdálenější tyči dosáhl jen tak tak a gól nepadl. Ani Valáškův centr v 68. minutě neskončil po hlavičkovém souboji Kocourka s Plockem v bráně. V 71. minutě pálil dělovku hostující Dostálek jen těsně vedle pravé tyče. Matoušek skluzem překazil v 76. minutě akci Gorola s Votrubcem. Po Červenkově výkopu přes celé hřiště se sám před brankářem ocitl Miloš Exnar, v souboji jeden na jednoho byly Matouškovy rukavice opět rychlejší. V poslední desetiminutovce se Jaroměř natlačila k bráně hostí. Gólem z volného kopu v 81. minutě mohli zakončit Matěj Exnar s Votrubcem, podobně jako o pět minut později Kocourek po Votrubcově přihrávce. Hostující obrana ale byla proti až do závěrečného hvizdu.

Rozhodující penaltu vstřelil v závěrečném rozstřelu Votrubec, když Červenka chytil dvě penalty hostům a Matoušek jednu penaltu domácím.

Domácí se dnes přes dobře organizovaný obranný val jen těžko prosazovali a když už se do šancí dostali, vychytal je gólman Matoušek. Zasloužený druhý bod si tak vybojovali až v penaltovém rozstřelu.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Soupeř přijel pozorně bránit a díky svým rychlostně disponovaným útočníkům hrozil brejky. My jsme dnes neměli svůj střelecký den a žánou z mnoha šancí jsme v gól nepřetavili. Plusový bod je zasloužený, byť penalty jsou vždy loterie.

Kaplan Kamil, trenér FK Kostelec n. O.: Dobře jsme věděli o útočných kvalitách domácího týmu a tomu přizpůsobili herní projev. Když už soupeř nalezl recept na naši obranu, byl na místě ve formě chytající Matoušek. V penaltové loterii jsme bod navíc nevystříleli.

ŽK: 35. Exnar Ma. - 57. Kotyza

Rozhodčí: Šob, Stieber, Trejbal

DS: Braun

Diváků: 171

KP FK Jaroměř - FK Kostelec nad Orlicí, 19.9.2021, foto: Václav Mlejnek Foto 3x: Václav Mlejnek

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Gólový sestřih zápasu:



Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.