Áčko zvítězilo v prvním utkání nové sezóny nejtěsnějším rozdílem v Jičíně!

1. kolo MIACOM Krajský přebor mužů - Sobota 31.7.2021 - Jičín.

SK Jičín - FK Jaroměř 0:1 (0:1)

Branky: 18. Gorol

SK Jičín: Kanaval - Florian, Ulvr (K), Zezulka, Fejfar (80. Řeháček) - Sajdl (46. Nálevka), Matějka, Lánský, Holer - Dítě (89. Čeřovský), Machačný

FK Jaroměř: Červenka - Horák, Michálek (K), Pohořálek - Exnar Mi. (91. Emlar L.), Votrubec, Gorol, Exnar Ma., Valášek - Čenovský (76. Bano), Petráček (65. Kocourek)

Úvod zápasu přinesl vyrovnaný průběh hry s minimen šancí na obou stranách. V 10. minutě střílel z dálky prudce a nebezpečně Matějka, ale Červenka jeho bombu z dálky vyrazil nad svou branku. V 18. minutě pak padla jediná branka zápasu. Jaroměř vykombinovala domácí obranu, do vápna se dostal Gorol a na zadní tyč zkušeně skóroval - 0:1. Ve 36. minutě měla obrovskou šanci ke zvýšení náskoku Jaroměř, ale centr Gorola z pravé strany neusměrnil z úrovně malého vápna do branky Votrubec a vysoko přestřelil. Jičín měl podobnou šanci po rohu ve 40. minutě, ale i Ulvrova bomba šla nad branku hostů.

KP muži A SK Jičín - FK Jaroměř, 31.7.2021, foto: Václav Mlejnek KP muži A SK Jičín - FK Jaroměř, 31.7.2021, foto: Václav Mlejnek
Z této akce dal Radek Gorol (na prvním záběru vpravo v bílém) jediný gól zápasu.

Druhý poločas měl územní převahu domácí Jičín, ale pozorná obrana Jaroměře jej do žádné šance dlouho nepouštěla. První vážnější šanci měli domácí v 63. minutě, když si Machačný naběhl na centr ze strany, ale Červenka jeho pokus skvěle vyrazil. V 67. minutě měli domácí další šanci, ale z podobné situace hlavičkoval vedle hostující branky Nálevka. V 71. minutě se do velké šance dostal Dítě, ale i s jeho střelou střelou si Červenka dokázal poradit. Od této doby se pak začala hra vyrovnávat a hrozila převážně Jaroměř. V 75. minutě po kombinaci Exnar Mi., Čenovský, Gorol střílel posledně jmenovaný nad. V 80. minutě kopal Gorol roh a Votrubec trefil hlavou tyč domácí branky. V 83. minutě podnikla Jaroměř rychlý brejk na jehož konci byl Kocourek, ale jeho gólovou střelu domácí obrana na poslední chvíli zablokovala. V 85. minutě trefil z boku tyč hostující Bano. V 88. mohla Jaroměř definitivně stvrdit vítězství, ale Votrubec svůj samostatný nájezd neproměnil. Domácí si již žádnou gólovou šanci nevypracovali, a tak se zrodilo nejtěsnější možné vítězství hostů.

KP muži A SK Jičín - FK Jaroměř, 31.7.2021, foto: Václav Mlejnek Votrubcova bomba nad bránu ve 36. minutě.

Jaroměř využila dobrého úvodu a dokázala v něm skórovat. Díky pozorné hře v obraně, podpořené velmi jistým Červenkou v brance dokázala v Jičíně zvítězit. Její vítězství je vzhledem k předvedené hře a šancím zasloužené.

KP muži A SK Jičín - FK Jaroměř, 31.7.2021, foto: Václav Mlejnek Petráčkovu šanci v 55. minutě zhatila kopačka domácího brankáře Kanavala.

Pavel Obermajer, trenér SK Jičín: Utkání se nám herně ani výsledkově nepovedlo. Sice jsme měli i dost šanci, ale hostující brankář byl vždy na svém místě. Musíme si vyhodnotit chyby a zlepšit pohyb. Bez něho se kombinovat nedá.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Do Jičína jsme cestovali s respektem a pokorou. Nula vzadu byla vedle týmového výkonu podpořena několika excelentními zákroky Lukáše Červenky. Zápas nás stál hodně sil, ale premiérové tři body nesmírně těší.

ŽK: 53. Zezulka, 78. Holer, 86. Nálevka - 33. Čenovský

Rozhodčí: Žerovnický, Šiling, Žák

KP muži A SK Jičín - FK Jaroměř, 31.7.2021, foto: Václav Mlejnek Červenka v bráně Jaroměře si nulové skóre pozorně hlídal celých 90 minut.
Foto: 5x Václav Mlejnek


Zkrácený sestřih zápasu:



Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.