Vysoké vítězství áčka nad trutnovským béčkem

4. kolo AGRO CS Cupu - neděle 20.6.2021 - hřiště Růžovka Jaroměř.

FK Jaroměř - MFK Trutnov ,,B" 5:0 (2:0)

Branky: 20. Gorol, 37. Horák, 48. Toman, 56. Petráček, 80. Horák

FK Jaroměř: Červenka - Častvaj, Michálek (K), Poděbradský - Horák, Gorol, Exnar Ma., Hykš, Valášek - Exnar Mi., Vach

Průběžně střídali: Filip, Toman, Petráček, Linhart

MFK Trutnov B: Šťastný - Metlický, Macek, Křížek, Kraus - Groer (K), Hrnčíř, Kalhous, Herout, Meliš - Brejcha. Střídal Taláb.

V sedmé minutě zahájil palbu na branku hostí Miloš Exnar z příliš ostrého úhlu. První gól padl v 19. minutě ze standardní situace, když Radek Gorol přestřelil zeď i brankáře Štastného - 1:0. Ve 37. minutě hlavičkoval Valáškovu přihrávku do volné brány nikým nehlídaný Adam Horák - 2:0. Ve 39. minutě mířil pod horní tyč Gorol, ale hostující gólman, kterého si trutnovské béčko protentokrát vypůjčilo ze svého týmu A, na míč dosáhl.

Pohár KFS AGRO CS mužů FK Jaroměř - MFK Trutnov B, 20.6.2021, foto: Vaclav Mlejnek Domácí gólman Lukáš Červenka vyboxoval ve 30. minutě míč v souboji s trutnovským Patrikem Brejchou.

Ve 48. minutě se nechal brankář Štastný vylákat za hranice šestnáctky, Gorol ale trefil jen břevno prázdné brány. Jenže odražený míč si našel Ondřej Toman a přes dotírajícího Křížka ho protlačil do sítě - 3:0. V 51. minutě si sprintem s míčem přes půl hřiště vybudoval šanci Vach, ale přestřelil. Horákovu přihrávku si v 56. minutě zpracoval na hranici malého vápna Matěj Petráček a stal se čtvrtým úspěšným střelcem utkání - 4:0. Další pokus v 75. minutě trutnovský gólman Petráčkovi vyrazil. Posledním úspěšným střelcem se tak v 80. minutě stal podruhé v utkání Adam Horák, který v sólovém úniku obstřelil Šťastného zleva a uzavřel skóre na 5:0

Pohár KFS AGRO CS mužů FK Jaroměř - MFK Trutnov B, 20.6.2021, foto: Vaclav Mlejnek Branka Ondřeje Tomana do opuštěné brány ve 48. minutě.

MFK Trutnov B jako vedoucí tým pohárové skupiny E dorazil do Jaroměře jen s jedním náhradníkem a mnoha mladými hráči v sestavě. Nula inkasovaných branek přesto dala v dnešním tropickém dni dobré vysvědčení oběma jaroměřským brankářům i celé domácí obraně.

Pohár KFS AGRO CS mužů FK Jaroměř - MFK Trutnov B, 20.6.2021, foto: Vaclav Mlejnek Gól Matěje Petráčka v 56. minutě.

 

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V úmorném vedru jsme zvládli zápas na výbornou. Dobře jsme kombinovali a dokázali jsme naše šance proměňovat. Jsem rád, že jsme neinkasovali, a odehráli zápas s nulou.

ŽK: 0 - 0

Rozhodčí: Škoda, Kalaš, Kafka

Pohár KFS AGRO CS mužů FK Jaroměř - MFK Trutnov B, 20.6.2021, foto: Vaclav Mlejnek Adam Horák a jeho závěrečná branka. Foto 4x: Václav Mlejnek

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.