Áčko potvrdilo v Třebechovicích roli favorita

7. kolo AM Gnol 1.A třídy mužů - neděle 4.10.2020 od 15:00 - stadion Třebechovice p. O.

SK Třebechovice - FK Jaroměř 0:3 (0:2)

Branky: 0 - 3. Gorol, 35. Emlar J., 56. Bíl (vlastní)

SK Třebechovice: Cejnar - Jandera (73. Slezák), Bíl (C), Věříš, Krejcar,Sehnal, Bušák (15. Horák), Želízko, Voltr (76. Mládek), Hájek, Petřík (46. Šedina)

FK Jaroměř:  Červenka - Čenovský, Michálek (C), Poděbradský (80. Toman O.) - Chalupa (55. Častvaj), Gorol, Exnar Ma., Exnar Mi., Filip - Emlar J. (61. Emlar L.), Valášek

Poslední utkání s diváky na tribunách (před platností nových preventivních omezení) odehráli jaroměřští fotbalisté v Třebechovicích. Domácí tým v probíhající sezóně ještě nebodoval, trápí ho dlouhodobá marodka.

Hned zkraje se ukázalo, že i potřebné štěstíčko stojí na straně hostí. Gorolův přímý kop od postranní čáry ve 3. minutě dopadl na dosah před domácího brankáře Cejnara. Jenže míč se odrazil, a přeskočil natahujícího se gólmana rovnou do brány - 0:1. Domácí útočník Sehnal po souboji s brankářem ve 13. minutě odhlavičkoval míč k brankové čáře, naštěstí ho Michálek na poslední chvíli stihl vykopnout. Ve 25. minutě sprintoval k bráně hostí teprve patnáctiletý Daniel Horák. V patách mu byl Matěj Exnar, který ho zastavil bezprostředně před bránou. Jestli dosud Jaroměřáci usrkávali štěstí po kapkách, ve 28. minutě nadojil celé vědro brankář Červenka, když mu nad hlavou proklouzl míč, smekl se po břevně směrem dolů, zlehka zarotoval před brankovou čáru a odrazil se ven. Pak už se hráči spolehli sami na sebe (záznam v sestřihu na klubovém FB). Ve 31. minutě střílel Chalupa, hned po něm Gorol, a nedlouho nato zaměstnal Cejnara Filip. Ve 35. minutě Jakub Emlar přesvědčil přítomné příznivce na tribuně, že za Jaroměř dává góly srdcem. Centr si zpracoval hrudí a zvýšil na 0:2. Poločas uzavřel nadějnou střelou Čenovský, o její dorážku se pokusil Chalupa.

1.A SK Třebechovice - FK Jaroměř, 05.10.2020, foto: Vaclav Mlejnek 35. minuta a Jakub Emlar odlétá. Mise splněna. Stav 0:2.

Druhý poločas zahájili ofenzívou domácí, Červenka vyrážel ve 48. minutě vysoký míč. V 53. minutě se o slovo přihlásil Valášek, který místo gólu vybojoval alespoň roh. Krátce po jeho rozehrání skóroval Čenovský. Míč ale tečoval patičkou domácí hráč Bíl. Balón zvedl natolik, že bránkář, padající do přízemní Častvajovy střely, už na něj nedosáhl - 0:3. O deset minut později zkusil Valášek znovu skórovat, brankář Cejnar byl na místě. V 66. minutě zmařil Červenka brejk neúnavného Horáka, který ho prověřil ještě jednou o čtyři minuty později. V 78. minutě měl šanci Častvaj. Rozchytaný Cejnar odvrátil nejen jeho útok, ale i nájezdy Valáška a Miloše Exnara v poslední desetiminutovce.

Karel Bíl, vedoucí mužstva SK Třebechovice: Dnes vyrovnané utkání, ale načal nás brzký gól, sporný penaltový zåkrok, naše jenom břevno a ve druhé půli gól na 3:0,kdy se střela odrazila od našeho hráče a zcela změnila směr, brankář byl tīm pádem bezmocný. Takže bohužel opět bez bodového zisku.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Hodně nám dnes pomohl rychlý gól. Na těžším terénu se nám nedařilo tolik kombinovat jako v minulých zápasech. Utkání jsme výsledkově zlomili třetím gólem a pak už vývoj kontrolovali. Jsem moc rád, že jsme zvládli tři zápasy během jednoho týdne s plným bodovým ziskem.

1.A SK Třebechovice - FK Jaroměř, 05.10.2020, foto: Vaclav Mlejnek Martin Čenovský po čtvrtečním návratu z marodky odehrál poprvé celý zápas.
Foto 2x: Václav Mlejnek.

Rozhodčí: Matula, Horský, Martínek

Delegát svazu:

ŽK: 42. Jandera - 47. Emlar J., 76. Častvaj

ČK: 0 - 0

Diváků: 45

YouTube

       Záznam na kanálu KFS HK: 1. poločas a 2. poločas.



1.A FK Náchod B - FK Jaroměř, 20.9.2020, foto: Vaclav Mlejnek Náchodské béčko v této chvíli nemá stálého brankáře, v bráně rotují gólmani Áčka a dorostu. Dnes zaskakoval sedmnáctiletý Jakub Kubeš. Foto 3x: Václav Mlejnek

Galerie k zápasu zde-

.
Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.