Nohejbalový turnaj na začátek přípravy

Po zmírnění protikoronavirových opatření se v neděli 17. května zapojili hráči "A" týmu po dlouhých týdnech do tréninkového procesu. V krásném sportovním areálu v Rasoškách uspořádali nohejbalový turnaj. V celkem patnácti napínavých duelech se představilo šest tříčlenných týmů. Suverénním vítězem se stal podle očekávání zkušený tým trenérů. Vychlazené pivečko pak chutnalo všem aktérům. Sportovní neděle se vydařila.

Celkové pořadí turnaje:
1. Team of Coaches (M. Exnar st., Ma. Exnar., D. Petráček)
2. La Fabrique Mafia (M. Exnar ml., O. Častvaj, M. Petráček)
3. Living Legends (J. Poděbradský, M. Michálek, L. Böhm)
4. Young Predators (J. Filip, J. Hykš, M. Pácalt)
5. Valda Gang (D. Valášek, O. Toman, M. Čekal)
6. Long, Wide and Clear-sighted (L. Emlar, J. Emlar, A. Horák)

Ředitel turnaje: "Po nekonečném čekání jsme se dočkali. Ve víceúčelovém sportovním areálku se Sport barem v Rasoškách. který můžou Jaroměřští jen závidět, se setkali hráči "Ačka" s realizačním týmem. Milošova myšlenka uspořádat nohejbalový turnaj, se setkala s velkým zájmem. Po celé nedělní odpoledne probíhaly férové souboje, plné napětí, energie i nohejbalového umu. Všichni aktéři k tomu přistoupili velmi zodpovědně, každý chtěl vyhrát. Láhev šampaňského si nakonec odnesli opravdu ti nejlepší. Všem patří velké poděkování, včetně pana hostinského, pivo mělo říz!"

Ostrý restart je pak naplánován na středu 20.5.. Tým by se měl zúčastnit letního AGRO CS poháru, jehož pořadatelem je Krajský fotbalový svaz.

Foto: Evžen Zvolánek

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.