Velké individuání nasazení přineslo body i vychytanou nulu

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

10. kolo AM Gnol 1.A třídy mužů - neděle 13.10.2019 od 15:30 h., Jaroměř, Růžovka

FK Jaroměř - MFK Nové Město nad Metují 5:0 (3:0)

Branky: 6. Emlar L., 30. Petráček, 37. Častvaj, 60. Emlar L., 90. Poděbradský - 0

FK Jaroměř:  Miller - Valášek, Častvaj, Horák (68. Toman), Pácalt, Michálek (C), Exnar Mi. (70. Hanusík), Čenovský (64. Grmela), Emlar (76. Németh), Poděbradský, Petráček (51. Konrád)

MFK Nové Město nad Metují:  Holý - Zamastil, Srubjan, Markarjanc, Hůlek, Zákravský (C), Lelek, Valášek (46. Ťokan), Flígr, Klikar, Lanta


Oč méně se skalním kritikům na tribuně jevil dnešní výkon fotbalovějším, o to víc se ukázal účinnějším.

Jaroměř vsítila gól už v 6. minutě, kdy po přihrávce Valáška skóroval s přehledem z prvního doteku Emlar - 1:0. Ve 14. minutě musel hostující brankář Holý k zemi po střele Poděbradského. Nové Město zahrozilo v 16. minutě, ale míč jen proletěl napříč před bránou. Ve 30. minutě zvýšil na 2:0 Petráček po teči hostujícího obránce, jeho prudká rána proklouzla Holému takřka mezi prsty. Před domácího Millera a otevřenou bránu se o tři minuty později dostal nehlídaný Klikar, který mohl zlomit osud zápasu ve prospěch hostí. Miller ale gymnastickým rozštěpem zázračně vyrazil. A tak se nadělovalo na druhé straně. Centr Poděbradského ve 37. minutě uklidil do brány Častvaj - 3:0. Ve 45. minutě centroval Emlar nabíhajícímu Petráčkovi a Čenovskému, žel těsně je předběhl bránící Srubjan. Ten megašanci Jaroměře deklasoval na rohový kop, který Jaroměř nevyužila.

1.A FK Jaroměř - MFK Nové Město nad Metují, 13.10.2019, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

Ve druhé minutě druhé půle si nad břevno novoměstské brány vystřelil Horák. V následující desetiminutovce se třikrát zapotil Miller, jednou si na míč sáhl i Holý. A přišla 59. minuta, Horák přihrál do brankoviště Emlarovi, a ten opět bez zaváhání skóroval - 4:0. V 61. minutě si s jaroměřskou brankovou konstrukcí zahrál pouťový pinball novoměstský Zamastil, domácí flipper naštěstí vyplivl míč ven. V 62. minutě vyrazil Holý další střelu Horáka, v 89. minutě vyslal balón k brankáři Németh. V 90. minutě to Mário zkusil ještě jednou jako přes kopírák, brankářem vyraženého míče se však tentokrát zmocnil Poděbradský a završil skóre na 5:0.

Ačkoliv referáty vyzdvihují autory gólů, dnes si zvláštní pozornost zaslouží ti, kteří branky odvracejí. Z výtečné jaroměřské obrany pak Adam Horák, který byl v prvním poločase neprostupnou skálou, ve druhém vystrčil drápky, dvakrát potrápil brankáře a nakonec úspěšně přihrál na gól. Vadnou elektronku evidentně vyměnil i podnik Katoda Olomóc a zaslal správný kondiciogram Lukáši Emlarovi, který zapomněl na kritické dny a sázel góly s nevídanou suverenitou a lehkostí.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Poctivý a zodpovědný výkon ve všech řadách nám přinesl důležité tři body. K herní kvalitě jsme přidali i góly, které nám v minulých zápasech chyběly.

trenér MFK Nové Město nad Metují: Nepodali jsme špatný výkon, ale bez vstřelených gólů se nevyhrává.

Rozhodčí: Kubec, Říha, Horský

DS: Milan Mazura

ŽK: 50. Poděbradský, 51. Petráček - 40. Flígr, 69. Hůlek, 83. Klikar

Diváků: 163

YouTube

Záznam na kanálu KFS HK. 1. poločas, 2. poločas.



Zkrácený sestřih zápasu:



Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.