Derby přilákalo rekordní diváckou návštěvu

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

9. kolo AM Gnol 1.A třídy mužů - neděle 6.10.2019 od 16:00 h., Jaroměř, Růžovka

FK Jaroměř - SK Česká Skalice 1:4 (0:1)

Branky: 65. Petráček - 28. Poděbradský (vlastní), 49. Panenka, 74. Berger, 90. Pípek

FK Jaroměř:  Miller - Horák, Michálek (C), Pácalt (46. Petráček), Valášek (78. Emlar), Častvaj, Exnar Ma., Čenovský, Poděbradský, Exnar Mi. (85. Németh), Chalupa (46. Grmela)

SK Česká Skalice:  Weisser - Voráček, Sedláček, Zítko, Böhm, Pípek (90. Rýdl), Pácalt (73. Hánl), Kožený (C), Berger (88. Bogusz), Novotný, Panenka


Podle předpokladu měl zápas s blízkou Českou Skalicí nejvyšší letošní návštěvnost na stadionu v Růžovce, a to 425 diváků.

Již v 8. minutě vyrážel domácí Miller míč Böhma. Hostujícího gólmana Weissera zaměstnal Miloš Exnar z těsné blízkosti ve 12. minutě. Millera pak protáhl k horní tyči Pácalt kopem od rohového praporku. Hostujícího brankáře donutil k podobnému výskoku ve 26. minutě Čenovský po přímém kopu. Ve 29. minutě si Jaroměř vsítila vlastní gól, když po vhazování Böhma hlavičkoval Poděbradský - 0:1. Ve 32. minutě přestřelil bránu z malého vápna Chalupa. O minutu později se Častvajův míč odrazil od rohu brankové konstrukce. Zbytek poločasu se hra v těžkém rozměklém terénu bezútěšně přelévala nahoru a dolů, za zmínku stojí pokus Čenovského ve 44. minutě propasírovat balón po brankové čáře, u tyče však číhal Weisser.

1.A FK Jaroměř - SK Česká Skalice, 6.10.2019, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

Ve 49. minutě se hostující Panenka trefil přes Millerovo rameno těsně pod břevno - 0:2. V 60. minutě to zkusil Častvaj po zemi k pravé tyči, ale pod tlakem dotírající obrany těsně minul. Na druhé straně vypadala nebezpečně Bergerova hlavička v 62. minutě. V 65. minutě vzkřísila Jaroměř naději, po přihrávce Častvaje nabíhající Petráček uklidil míč do hostující brány - 1:2. V 71. minutě zabránil dalšímu gólu Skalice Horák, který odhlavičkoval jistý gól Pácalta takřka z brány. V 72. minutě dvakrát za sebou vyrážel hostující brankář. Jenže gól padl na druhé straně. Po přihrávce Panenky hlavičkoval do domácí sítě Berger - 74. minuta 1:3. V gólové šanci se po centru Matěje Exnara ocitl Čenovský, ale ani skluzem se k míči nedostal včas. Naopak soupeři se únik Hánla s Pípkem po zbrklém vhazování domácích v 89. minutě podařil a přes Millerův zákrok nohou balón obloučkem doplachtil do domácí brány - 1:4

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Fotbalové štěstí se k nám v posledních zápasech obrací zády... Nedaří se nám proměňovat naše šance, proto nezískáváme body.

Jakub Zahradník, trenér SK Česká Skalice: Dnes se hrál na těžkém terénu fyzicky náročný fotbal, který moc krásy nenabídl. Většinu utkání se spíše bojovalo a možná právě proto je pro nás toto vítězství proti velmi dobrému soupeři ještě cennější. Chválím celý tým za bojovnost a soudržnost. Děkujeme skalickým divákům a kotli. Utkání s přehledem odřídili 2 zkušení a jeden mladý rozhodčí.

Rozhodčí: Fryš, Dujsík, Tůma

DS: Jaroslav Mudruňka

ŽK: 0 - 25. Novotný, 89. Berger

Diváků: 425

YouTube

Záznam na kanálu KFS HK. 1. poločas, 2. poločas.


Referát k zápasu na webu soupeře


Zkrácený sestřih zápasu:



Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.