Libčany vyřadily Jaroměř z Poháru výstavním gólem

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

2. kolo Poháru hejtmana - Muži - 4.9.2019 17:30 stadion Jaroměř, Růžovka

FK Jaroměř - SK Libčany 0:1 (0:1)

Branky: 0 - 17. Hák Michal

FK Jaroměř: Finke - Horák (61. Čekal), Poděbradský (C), Pácalt, Mertlík (61. Exnar Mi.), Valášek, Častvaj, Hanusík (46. Grmela), Németh, Konrád, Emlar L.

SK Libčany: Tošovský - Mařas (C), Rompotl, Krejčík (55. Havrda), Hák (55. Mokrý), Šejvl, Libřický, Blažej (64. Hůlka), Peš (73. Klátil), Kuneš (55. Hofman), Kraják

Rozhodující branku vsítily Libčany hned z první vážné šance v 17. minutě. Po přihrávce Krajáka a rychlé otočce vystřelil na domácí bránu z dobrých pětadvaceti metrů Hák a jeho nedbale sebejistá rána do šibenice by jistě ozdobila leckterou z anket o gól roku - 0:1. Ve 21. minutě hostující Kuneš pálil k pravé tyči. Ve 35. minutě se jaroměřský Hanusík ocitl před brankářem, jenže jeho šouráček se do libčanské sítě nedokoulel. Ve 40. minutě dosprintoval Blažej před domácího brankáře Finkeho, ten však vyrazil.

muži - 2. kolo Poháru hejtmana KHK mužů, 4.9.2019, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

Druhý poločas přinesl více šancí na změnu skóre. V 61. minutě se libčanský Kraják pokusil o křižnou střelu, a týž hráč o dvě minuty později trefil levou tyč. Dodatečnou dorážku pak Mokrý zakončil do brankáře. V 65. minutě se po rohovém kopu o další libčanský úspěch pokusil Hofman. V 76. minutě zkusil napodobit Háka domácí Miloš Exnar, jeho střela ale neměla stejnou razanci a Tošovský ji v pohodě zneškodnil. V 80. minutě dostal přihrávku od Exnara domácí kapitán Poděbradský, jenže jeho kopačka se v malém vápně s míčem minula. V 86. minutě otestoval postřeh domácího gólmana Havrda a v 87. minutě uzavřel brankářské prověrky Klátil, gól už ale nepadl.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Loučíme se s pohárem se vztyčenou hlavou. Mrzí nás neproměněné šance a ukvapené řešení některých brejkových situací. Soupeři blahopřejeme k postupu.

František Bárta, sekretář SK Libčany: Nuda se přestěhovala ve středu večer z Brna na fotbalový stadion v Jaroměři.

Rozhodčí: Franěk, Škoda, Kalaš

Diváků: 155

YouTube FK Jaroměř

Záznam můžete shlédnout na YouTube. 1. poločas, 2. poločas.



Zkrácený sestřih zápasu:




Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.