Hodnocení podzimu 2019 pohledem trenérů mužů

Po posledním zápase 1.A třídy jsme se zeptali na hodnocení podzimu trenéra mužů Miloše Exnara. Vedoucím týmu je Evžen Zvolánek.


Skončila podzimní část sezóny 2019/20, jak na ni budete vzpomínat?
Podzimní sezóna se nám nepovedla. Místo toho, abychom atakovali horní patra tabulky, jsme na jejím opačném pólu. Velkým přínosem pro náš tým byl příchod zkušeného Jirky Poděbradského, který se ihned stal osobností naší kabiny.



Pro kompletní statistiku týmu klikněte na obrázek.

Který ze zápasů hodnotíte jako nejpovedenější a naopak?
Nejpovedenější zápasy byly ty vítězné. Bohužel jich bylo málo… Herně jsme nepropadli v žádném ze zápasů s výjimkou duelu v Roudnici. Tam nás soupeř jednoduše přehrál a zaslouženě zvítězil.


Co máte se svým týmem v plánu přes zimu?
Začneme trénovat 20.ledna. Již zmiňovaný Jirka Poděbradský byl a je znám svou nadstandardní fyzickou připraveností. Proto bude mít v zimní přípravě hodně silné slovo. Budeme trénovat třikrát týdně. Využijeme mimo jiné velkou UMT v Dobrušce a malou UMT na ASVAJI.


Cíl týmu pro jarní část?
Tým chci posílit minimálně na postu gólmana a na pozici ofenzivního hráče. Mám ambici, že noví hráči se zapojí hned na začátku zimní přípravy, nechci tentokrát takříkajíc hráče zkoušet. O posilách mám jasnou představu. Cíl pro jaro je jasný. Začít vyhrávat a vrátit týmu tolik potřebné sebevědomí. A samozřejmě vrátit radost našim fanouškům.


odchod do kabin, foto: Václav Mlejnek Hráči na rozlučce po podzimu. Na stole leží malinká zlatá kopačka před nejlepším střelcem podzimu Martinem Knapem. Foto: Václav Mlejnek.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.