Áčko znovu sahalo po bodech, nakonec však odešlo poraženo

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

25. kolo Votrok KP - neděle 12.5.2019 od 17:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - SK Dobruška 2:3 (2:2)

Branky: 37. Roubal, 43. Exnar Ma. - 29. Kořínek, 32. Mikušík, 82. Eimann M.

FK Jaroměř: Tomášek - Chalupa, Michálek (K), Mertlík, Valášek - Exnar Ma., Votrubec, Exnar Mi. (81. Pavlis), Roubal - Čenovský, Emlar (68. Balcirák)

SK Dobruška: Pěnička - Brožek (58. Böhm), Effenberk (65. Eimann M.), Krahulec, Huňák - Dědeček, Eimann D., Mikušík (K), Čopík - Majer (69. Malý), Kořínek (88. Šotola)

Jaroměř o sobě dala vědět v osmé minutě, když vyslal první propagační střelu na dobrušského brankáře Pěničku domácí Votrubec. Když v 18. minutě přihrál Chalupa nabíhajícímu Emlarovi, hostující brankář instinktivně vyrazil míč nohou. Ve 29. minutě dobrušský Eimann předvedl kousek hodný kabaretních tanečnic v Mouline Rouge, když v kankánovém výskoku takřka v úrovni svého obličeje špičkou kopačky přesměroval trajektorii míče na Kořínka, který měl otevřený výhled na domácí bránu a bez problémů proměnil - 0:1. O tři minuty později namířil dobrušský Dědeček svůj rohový kop na hlavičku kapitána Mikušíka - 0:2. Domácí tým ale nesklopil uši a ve 36. minutě po přihrávce od Emlara prokličkoval Roubal kolem dvou obránců a zleva prostřelil Pěničku - 1:2. Ve 40. minutě promarnil svou hlavičku Votrubec. Ve 43. minutě Emlar osaměl i s míčem před bránou hostí, míč poslal pravou nohou správným směrem vpřed, ale setrvačností cestou k zemi si levým kolenem střelu srazil do pravé tyče. Nicméně odraženého míče se zmocnili domácí, Valášek si našel Matěje Exnara na hranici vápna a zkoprnělí hosté jen pasivně přihlíželi vyrovnání - 2:2.


Opatrnému druhému poločasu chybělo střelecké koření. Zápas rozhodli hosté v 80. minutě, když po autovém vhazování skóroval Eimann - 2:3.

KP FK Jaroměř - SK Dobruška, 12.5.2019, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dokázali jsme smazat dvougólové vedení hostí a ještě v první půli jsme se vrátili do zápasu. Po změně stran už si ani jedno mužstvo vyloženou šanci nevytvořilo. Dobruška nakonec byla šťastnější.

Miloš Killar, trenér SK Dobruška: Po oboustranně opatrném začátku utkání se nám podařilo během několika minut dvakrát skórovat, o vedení jsme však stejně rychle přišli. Ani jeden z týmů se nechtěl smířit s dělbou bodů, my však byli šťastnější a o vítězství nás nepřipravil ani závěrečný tlak domácích.

Rozhodčí: Trejbal, Bačo, Vítek

DS: Havlík

ŽK: 81. Exnar Ma. - 50. Majer

Diváků: 125

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Zkrácený sestřih zápasu:



Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.