Áčko sahalo po bodech, nakonec ale odešlo těsně poraženo

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

21. kolo Votrok KP - neděle 14.4.2019 od 17:00 - hřiště Růžovka.

FK Jaroměř - SK Jičín 1:2 (0:1)

Branky: 57. Exnar Ma. - 6. Florian, 66. Kanaval

FK Jaroměř: Tomášek - Markarjanc, Michálek (K), Balcirák (74. Emlar) - Exnar Mi. (65. Chalupa), Čenovský, Votrubec, Horák, Roubal - Exnar Ma. (82. Pavlis), Bano

SK Jičín: Puš - Florian, Zezulka, Ulvr (K), Šaroun - Míka, Nálevka, Kocourek, Vích (57. Matějka) - Odvárko (79. Sajdl), Kanaval (88. Halász)

V šesté minutě po rohovém kopu Jičína hlavičkoval Martin Florian a dorostenecký gólman Jaroslav Tomášek, zaskakující zraněného Patrika Linharta, na míč k horní tyči nedosáhl (0:1). Jaroměř si v první půli mnoho střeleckých šancí nevypracovala, prudší ránu si na Puše dovolil ve 26. minutě Daniel Votrubec. Jičín kontroval ve 40. a 45. minutě. První střelou vedle tyče, druhou, přesnější, vyrazil Tomášek.

muži A FK Jaroměř - SK Jičín, 14.4.2019, foto: Václav Mlejnek

Ve druhém poločase Jaroměř ožila, zejména od 57. minuty, kdy po uklouznutí Puše skóroval z úhlu do jičínské branky sprintující Matěj Exnar (1:1). V 60. minutě vystřelil z dálky k pravé tyči Jan Bano, který měl ještě druhý pokus zblízka v 63. minutě. Jenže v 66. minutě vyrazil vyskakujícímu Tomáškovi míč z ruky Libor Kanaval (1:2). Jaroměř se nevzdávala. V 72. minutě prošel Radek Chalupa jičínskou obranou jako nůž rozehřátým máslem a poslal prudkou střelu na překvapeného Puše. Tu jičínský gólman instinktivně vyrazil. Dorážky se chopil Bano, jenže balón těsně přeletěl horní tyč. Poslední vážnější pokus o gól předvedl za Jaroměř v 86. minutě Patrik Pavlis, když hlavičkoval k pravé tyči hostí. Něco podobného předvedl na opačné straně v první minutě závěrečného nastavení Vojtěch Matějka, ale také bez gólového efektu.

muži A FK Jaroměř - SK Jičín, 14.4.2019, foto: Václav Mlejnek Foto 2x: Václav Mlejnek

 

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Bohužel ani ve druhém domácím utkání jsme nebodovali. Zejména ve druhém poločase jsme byli herně lepším týmem, se štěstím jsme vyrovnali a začali hosty jednoznačně přehrávat. Gól však paradoxně padl do naší sítě...

Jeník Miroslav - trenér SK Jičín: Dostali jsme se brzy do vedení, přesto naše hra nebyla podle mých představ, chyběl mi především lepší pohyb hráčů a koledovali jsme si o gól. Až po vyrovnávacím gólu domácích přišlo zlepšení a zápas jsme dovedli i s trochou štěstí, ale přece jen, do vítězného konce. Utkání s přehledem odřídila trojice rozhodčích.

Rozhodčí: Nývlt, Matějka, Prinz

DS: Mareček

ŽK: 49. Exnar Mi. - 43. Zezulka, 85. Šaroun

Diváků: 110

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:



Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.