Áčko i přes velmi dobrou první půlhodinu odjíždí z Bělohradu s debaklem a bez vstřeleného gólu

19. kolo Votrok KP - neděle 31.3.2019 od 16:30 - hřiště Bělohrad.

TJ Lázně Bělohrad - FK Jaroměř  6:0 (2:0)

Branky: 30. Hrnčíř, 40. Rychecký, 58. Odvárko, 64 Kulhánek, 75. Kazda, 88. Horáček

TJ Lázně Bělohrad: Šebesta (78. Němeček) - Hrnčíř, Marek, Malý (61. Kluz), Kracík (56. Kulhánek) - Machát, Mindl (68. Horáček), Wagenknecht, Rychecký (68. Novák) - Kazda (K), Odvárko

FK Jaroměř: Linhart (76. Tomášek) - Markarjanc, Michálek (K), Valášek - Horák, Bano (60. Emlar), Votrubec, Čenovský, Exnar Mi. - Roubal (68. Konrád), Exnar Ma. (68. Pavlis)

Jaroměř vstoupila do zápasu velmi dobře a aktivně a byla herně lepším týmem. Bohužel se jí nepodařilo využít tři velmi dobré šance ke vstřelení gólu, které si vypracovala. Udeřilo tak z ničeho nic na druhé straně, když domácí využili laciné chyby v rozehrávce Jaroměře a skórovali.

Druhý poločas se Jaroměř snažila o snížení skóre a úvodních 10. minut byla aktivnějším týmem, ale domácí dokázali vstřelit třetí gól. Poté se již zápas víceméně dohrával a domácí si tak připsali vysoké vítězství.

Tomáš Marek, trenér Lázní Bělohrad: Konečně utkání ve kterém jsme dokázali své příležitosti využít. Pro Jaroměř je výsledek asi krutý, každopádně dnes byla naše výhra zasloužená.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: I přesto, že jsme do zápasu vstoupili aktivněji než domácí a byli lepším týmem, gól vstřelil paradoxně soupeř. Tento moment se ukázal pro vývoj utkání jako klíčový. Výsledek je pro nás hodně krutý.

Rozhodčí: Bečvář, Slavíček, Vitvar

DS: Vojtěch

ŽK: 65. Machát, 86. Odvárko - 81. Exnar Mi., 83. Emlar

Diváků: 200

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.