Áčko sahalo i v deseti po bodech, ale nakonec odchází s prázdnou

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

7. kolo Votrok KP - neděle 23.9.2018 od 16:30 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - FK Chlumec n.C. 2:4 (0:1)

Branky: 64. Valášek, 76. Emlar - 32. Veselský, 49. Labík, 56. Hartman, 80. Labík

FK Jaroměř: Ondráček - Mertlík (73. Emlar), Michálek (K), Knap - Horák, Čenovský (83. Toman), Votrubec, Valášek - Častvaj (53. Müller), Jirásek (73. Böhm), Exnar (61. Bano)

FK Chlumec nad Cidlinou: Kukal - Šafránek, Homoláč, Bráborec (K), Dušek - Pilař, Vopátek – Veselský (87. Feichtinger), Kycelt (74. Novotný), Hartman – Labík (82. Šusta)

V prvním poločase byli hosté lepším týmem a mohli vést i větším rozdílem. 

KP muži A FK Jaroměř - FK Chlumec n. C., 23.9.2018, foto: Václav Mlejnek Chlumecký brankář Ladislav Kukal se v jedenácté minutě nenechal zaskočit volným kopem domácího Miloše Exnara (bílý dres 12). Foto: Václav Mlejnek.

Po změně stran šli hosté sice brzy do tříbrankového vedení, ale domácí byli paradoxně po vyloučení lepším týmem a vyrovnání viselo na vlásku. Nakonec se štěstí přiklonilo na stranu hostů, kteří si tak odvážejí z Růžovky zaslouženě tři body.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V první půli jsme byli hodně nepřesní a i přes snahu jsme v utkání tahali za kratší konec. Po změně stran jsme šli brzy do deseti, když jsme byli vedle červené karty potrestáni i gólem. Paradoxně v oslabení jsme předváděli lepší fotbal a dostali jsme se Chlumci na dostřel. Soupeř však ke své kvalitě přidal i štěstí, a tak své vítězství uhájil.

Martin Firbachrer, trenér hostů: V prvním poločase jsme měli více ze hry, vytvořili si dost gólových situací, ale proměnili jen jednu. I vstup do druhé půle nám vyšel, a když zvyšoval Kuba Hartman na 3:0, vypadalo vše jednoznačně. Ale domácí se nevzdali a dvěma výstavními trefami se vrátili zpět do hry a tak jsme byli moc rádi, když Honza Labík vstřelil čtvrtou uklidňující branku. Pochvala pro celý kolektiv, ve kterém dnes vynikl Kuba Hartman, jenž se konečně trefil! Poděkování také pro naše fanoušky, kteří nás přijeli podpořit.

Rozhodčí: Martínek, Stieber, Kiezler

ŽK: 37. Knap, 49. Ondráček - 36. Labík

ČK: 47. Michálek

Diváků: 121

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Zkrácený sestřih zápasu:



Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.