Jaroměř udolala Rychnov a připsala si tak třetí výhru v řadě!

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

5. kolo Votrok KP - neděle 9.9.2018 od 17:00 - hřiště Růžovka.

FK Jaroměř - Spartak Rychnov n.K. 2:1 (1:0)

Branky: 14. Holub, 86. Jirásek - 57. Bárnet

FK Jaroměř: Ondráček - Mertlík (90. Emlar), Michálek (K), Knap - Müller (60. Valášek), Votrubec (66. Jirásek), Čenovský, Horák - Častvaj (77. Exnar), Holub, Bano (85. Toman)

FC Spartak Rychnov n.K.: Junek - Drašnar (30. Pups), Brandejs, Bárnet (K), Stieber - Mňuk, Pohl, Reichl, Počtýnský (82. Handa) - Hildebrand (55. Vrána), Švarc (85. Ulrich)

Jaroměř byla v prvním poločase lepším týmem a kromě vstřeleného gólu mohla přidat i další, ale své šance nedokázala bohužel proměnit.

KP muži A FK Jaroměř - TJ Spartak Rychnov n. Kn., 9.9.2018, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

Ve druhém poločase měl více ze hry Rychnov, ale domácí obrana jej do žádné vyložené šance nepustila. Ke konci zápasu měla nakonec více sil Jaroměř a čtyři minuty před koncem vstřelila vítězný gól, na který již hosté nenašli odpověď.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V první půli jsme bohužel nepřidali druhý gól. Soupeř po změně stran přezval iniciativu a byl lepším týmem, když nás dokázal presovat celých devadesát minut. Tři body jsou z kategorie ubojovaných, dnes se nám nedařilo podle našich představ. O to je naše výhra cennější.

Václav Bůžek, předseda oddílu: Co nám je platná herní převaha, když nedokážeme dát gól a soupeři vlastními hrubými chybami nabízíme možnost skórovat. V naší situaci dostat gól pět minut před koncem z odkopu od branky je opravdu k zamyšlení. Nezbývá než dřít a věřit...

Rozhodčí: Bečvář, Junek, Vlachýnský

DS: Krenčík

ŽK: 75. Počtýnský, 78. Stieber

Diváků: 220

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 


Zkrácený sestřih zápasu:



Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.