Áčku se nevyvedl ani druhý zápas a se zkušenými Libčany doma prohrálo

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

2. kolo Votrok KP - 19.8.2018 od 17:00 - hřiště Růžovka Jaroměř.

FK Jaroměř - SK Libčany 0:3 (0:2)

Branky: 27. Klátil, 41. Hubička, 92. Krejčík (p.k.)

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Holub, Mertlík, Knap - Müller, Čenovský (K), Votrubec, Valášek (61. Chalupa) - Častvaj (61. Böhm), Exnar (61. Bano)

SK Libčany: Rolejček - Pohořálek, Mařas, Rompotl, Jiřík (K) - Chromek (12. Hůlka), Šejvl, Krejčík, Mokrý (75. Fenz) - Hofman (12. Hubička), Klátil

Jaroměř začala utkání velmi dobře a byla herně lepším týmem, ovšem do vyložené šance se nedokázala dostat. Hosté se dostali do vedení velmi lacině, a to po autovém vhazování. Následně přidali po rychlém brejku i druhý gól. Největší šanci po elegantních nůžkách Votrubce vyrazil krásným zákrokem Rolejček vedle svojí branky. Druhý poločas Jaroměř dobývala hostující branku, ale zkušený tým hostů si víětzství již dokázal pohlídat a v závěru z penalty definitivně potvrdit.

Matěj Exnar, trenér FK Jaroměř: V úmorném vedru bylo důležité, kdo dnes v náročném zápase vstřelí první gól. To se nám bohužel nepodařilo. Následné dobývání a optická převaha k niččemu nevedly, jelikož nám dnes nefungovala útočná fáze. Hosté si tak výhru zkušeně pohlídali.

František Bárta, hosté: V utkání jsme zcela zaslouženě zvítězili, když jedinou gólem zavánějící šanci domácích zlikvidoval skvělým zákrokem náš brankář. K zaznamenání stojí dva fakty z utkání - zaprvé brzké dvojí střídání na naší straně po zranění Hofmana a Chromka a zadruhé úporná snaha domácího brankáře zblízka si prohlédnout červený kartonek z rukou hlavního rozhodčího. Přes velmi slibné pokusy ze 46., resp. 92. minuty zápasu se mu kýženého ocenění z ruky arbitra nedostalo.

Rozhodčí: Martínek, Matula, Šedivý

ŽK: 65. Müller, 92. Ondráček - 61. Rompotl, 81. Krejčík

Diváků: 250

KP muži A FK Jaroměř - SK Libčany, 19.8.2018, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Zkrácený sestřih zápasu:



Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.