Áčku se start do nové sezóny vůbec nepovedl, a to výsledkově, ani herně

1. kolo Votrok KP - 11.8.2018 od 17:00 - hřiště Albrechtice.

FK Kostelec nad Orlicí - FK Jaroměř 5:1 (3:0)

Branky: 5. Říha, 26. Kaplan, 29. Zajíček, 52. Kollár, 85. Plocek - 65. Holub

FK Kostelec nad Orlicí: Ikizgül - Vodička (80. Kvasnička), Krupka (69. Cvejn J.), Kaplan, Jedlička - Cvejn M., Řehák (K), Klapal, Kollár - Říha (86. Cvejn D.), Zajíček (84. Plocek)

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Michálek (K), Knap - Müller, Čenovský, Votrubec (84. Bano), Valášek (71. Böhm) - Častvaj (46. Emlar), Holub, Exnar (71. Vencl)

V úvodu zápasu byli domácí jednoznačně lepším týmem a šli i rychle do vedení, kdy hra Jaroměř působila hodně neorganizovaně. Poté se hra vyrovnala, ale 2 hrubé chyby pomohly domácím ke dvěma uklidňujícím gólům. I za tohoto stavu měla Jaroměř šance na snížení a mohla se dostat do zápasu, ale neproměnila je. Druhý poločas domácí skóre kontrolovali a i přes snížení Jaroměře, břevno a další její šance si zkušeně závěr zápasu pohlídali a připsali si tak zasloužené a vysoké vítězství.

Miroslav Umlauf, člen výboru: Vyšel nám vstup do zápasu a po třiceti minutách bylo prakticky rozhodnuto. V novém prostředí jsme tedy úspěšně odstartovali, nutno pochválit celý tým za nasazení a kvalitu v ofenzívě. Velké díky i zástupcům Albrechtic, vše do puntíku perfektní.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnes mi nezbývá nic jiného, než pogratulovat soupeři k zasloužené výhře. Hráči Kostelce byli silnější a důraznější v osobních soubojích, v útočné fázi pak byli maximálně efektivní. Naše hra se postupně zcela rozpadla a zbyla pouze frustrace.

Rozhodčí: Podhajský, Kubec, Kánská

DS: Mazura

ŽK: 17. Klapal - 15. Knap, 40. Michálek

Diváků: 140

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.