Áčko deklasovalo v posledním utkání sezóny Třebeš a obsadilo krásné 2. místo v nejvyšší krajské soutěži!

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

30. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 17.6.2018 od 17:00.

FK Jaroměř - TJ Sokol Třebeš 6:1 (2:0)

Branky: 29. Kilevník, 35. Kilevník, 55. Častvaj, 60. Jirásek, 69. Jirásek, 82. Exnar - 85. Zeman

FK Jaroměř: Ondráček - Horák (61. Bano), Michálek, Müller, Knap - Častvaj (69. Exnar), Čenovský (79. Mertlík), Valášek, Kilevník (74. Toman) - Jirásek, Škoda (K) (81. Emlar)

TJ Sokol Třebeš: Heřman (66. Miller) - Tesař, Michal, Zeman, Hruška - Černý, Matějka (48. Kudrna), Zeman, Sobotka (46. Zaal) - Kosyak (59. Kunc), Krykorka (K)

Od úvodních minut se hrál v Růžové ulici svižný fotbal z obou stran, ale bez vážnějších šancí před oběma brankami. Domácí Jaroměř byla lepším týmem a tlačila se do zakončení, ovšem pozorná obrana Třebše ji do vážnějších šancí dlouho nepouštěla. Ve 29. minutě tak hned z první velké šance udeřilo. Škoda prostrčil šikovně patičkou míč do běhu Kilevníkovi, a ten si tváří v tvář Heřmanovi věděl rady - 1:0. Ve 32. minutě přihrával Škoda na Müllera do vyložené šance, ale nahrávka se mu bohužel nepovedla. Ve 35. minutě zahrávala Jaroměř roh a míč se dostal ke Kilevníkovi, a ten nadvakrát překonal hostujícího brankáře - 2:0. Ve 39. minutě přihrával Kilevník do dobré šance Škodovi, ale ten mířil vedle. Ve 42. minutě měli první velikou šanci hosté, kdy se odražený míč po rohu dostal k hostujícímu Sobotkovi, ale ten bombou z velkého úhlu nedokázal překonat a překvapit domácího Ondráčka.

muži A FK Jaroměř - TJ Sokol Třebeš, 17.6.2018, foto: Václav Mlejnek Zahajovací sestava posledního kola krajského přeboru sezony 2017/18. Nahoře zleva: Ondráček, Horák, Michálek, Müller, Jirásek, Škoda. Dole zleva: Čenovský, Kilevník, Knap, Častvaj, Valášek. Foto: Václav Mlejnek

Do druhého poločasu vstoupila Jaroměř velmi dobře a aktivně a byla za to odměněna. V 55. minutě se na levé straně uvolnil šikovně Častvaj a na zadní tyč zkušeně skóroval - 3:0. V 61. minutě střílel nebezpečně hostující Zaal, ale domácí branku minul. V 60. minutě vybojoval Škoda míč na levé straně a přihrál ho před prázdnou branku Jiráskovi, který zavěsil - 4:0. V 64. minutě se uvolníl v domácím vápně šikovně hostující Zeman, ale Ondráček vytáhl výborný zákrok a střelu k tyči vyškrábl konečky prstů mimo svou branku. V 69. minutě utekl na pravé straně aktivní Škoda a předložil opět před prázdnou branku Jiráskovi, který neměl problém skórovat - 5:0. V 78. minutě měl velikou šanci nejprve domácí Toman a hned po něm Valášek, ale nedokázali prostřelit hostujícího gólmana. V 84. minutě se dostal odražený míč na roh vápna k Exnarovi, a ten se trefil parádně do víka hostující branky - 6:0. Když už se zdálo, že Jaroměř uštědří hostům ,,kanára" a udrží nulu vzadu, zahrávali hosté v 85. minutě trestný kop, který se dostal k Zemanovi a ten zblízka nedal Ondráčkovi šanci - 6:1. V 89. minutě měl ještě velikou šanci domácí Elmar, ale trefil pouze boční síť hostující branky.

Úvod zápasu byl opatrný a oba týmy spíše vyčkávaly. V průběhu zápasu přebrali otěže domácí a byli po celý zápas jasně lepším týmem a připsali si tak zasloužené vysoké vítězství, které jim vyneslo krásné 2. místo ve ,,Votrok Krajském přeboru mužů" sezóny 2017-2018.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Tak, jak jsme na začátku jara gólově strádali, tak na jeho konci to byl pravý opak. Dva poslední domácí zápasy a 12 gólů v soupeřových sítích je toho dokladem. Je vždy dobré vyhrát poslední zápas sezóny. Je pak větší chuť do letní přípravy a je na co navazovat. Díky za celou sezónu celému týmu. Druhé místo je fajn a jsme za něj v Jaroměři velmi rádi.

V. Krykorka, vedoucí týmu hostů: Poslední utkání, ve kterém už o nic nešlo, jsme si chtěli užít. Soupeř byl však tentokrát nad aktuální síly našeho týmu. Aktivní hra obránců soupeře a z ní vyplývající přečíslení dělala chaos v naší obraně. Navíc i opory našeho týmu už toho mají za celou sezonu plné kecky. Proto léto budiž pochváleno. A všem klukům, odchovancům dík za obhájení kraje pro Třebeš.

Rozhodčí: Martínek, Matula, Špaček

ŽK: 19. Knap

Diváků: 236

muži A FK Jaroměř - TJ Sokol Třebeš, 17.6.2018, foto: Václav Mlejnek muži A FK Jaroměř - TJ Sokol Třebeš, 17.6.2018, foto: Václav Mlejnek
30. kolo bylo i posledním zápasem pro Martina Kilevníka a Martina Škodu v dresu FK Jaroměř. Foto: Václav Mlejnek


Zkrácený sestřih zápasu:



Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.