Áčko zvládlo ,,MISSION IMPOSSIBLE" a veze z Vrchlabí všechny 3 body!

26. kolo VOTROK KP - UMT Vrchlabí - 20.5.2018 od 17:00.

FC Vrchlabí - FK Jaroměř 1:2 (1:1)

Branky: 38. Žďárský - 21. Valášek, 82. Kilevník

FC Vrchlabí: Šulc - Hanuš, Hawel, Hájek, Mejsnar - Kout (K), Fink, Stránský (66. Tauchman), Kraus - Žďárský, Tomčík

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Michálek (K), Heidler (72. Jirásek), Knap - Müller (65. Škoda), Holub, Čenovský, Bano, Valášek - Častvaj (57. Kilevník)

Utkání na umělce ve Vrchlabí začalo od začátku pěkně zostra a hned bylo jasné, proč se domácím na jaře na jejich hřišti tak daří...První větší šanci v zápase měla hostující Jaroměř. V 10. minutě přihrál Bano do běhu na Častvaje, který jen těsně přestřelil. Hned vzápětí z následného brejku zahrozili domácí, ale Ondráček dobře vyběhl a chytil i následnou dorážku. Ve 21. minutě udeřila jako první Jaroměř. Po rychlé akci z pravé strany utekl Müller a přihrál do malého vápna Valáškovi, který bezpečně skóroval - 0:1. Ve 36. minutě zahrávali domácí jednu z mnoha standardních situací, kdy Ondráček neudržel míč, ale domácí Stránský z dorážky minul. Ve 38. minutě vyrobil obrovskou minelu hostující brankář Ondráček, když neodehrál jednoduchou malou domů, a domácí Žďárský pohodlně skóroval do prázdné branky - 1:1. Ve 45. minutě měli velikou šanci domácí, když na pravé straně prošel hostující Fink a po sérii odrazů trefili domácí břevno Ondráčkovy branky.

Druhý poločas začal o trochu opatrněji, než ten první a ani jedne z týmů nechtěl udělat chybu. V 52. minutě zakombinoval Holub s Müllerem na pravé straně a ten mu předložil centr u kterého však byli dříve domácí obránci a na poslední chvíli Müllerovi míč ve veliké šanci ukopli. V 54. minutě stříleli nebezpečně domácí, ale Ondráček tuto střelu vyrazil a následné dorážka šla již vedle jeho branky. V 62. minutě centroval z pravé strany prudce aktivní Müller, ale ani jeden z jaroměřských hráčů na jeho centr nedosáhl. V 64. minutě zahrávali domácí TK, ale Ondráček dokázal vyrazit těžký míč, který již směroval do ,,víka" jeho branky. Když už se zdálo, že se budou body dělit, zahrávala Jaroměř v 82. minutě přetažený roh, na zadní tyči se po centru Holuba uvolnil Kilevník a zkušeně skóroval - 1:2. Domácí vrhli všechny síly do útoku a zahrávali jednu standardku za druhou. Jaroměř však všechny dokázala ubránit a připsala si tak cennou výhru na horké Vrchlabské půdě.

Umělá tráva od začátku zápasu kvalitě utkání moc nepřála a utkání bylo spíše o chybách a hlavně od začátku o bojovnosti a spoustě osobních soubojů. Domácí měli díky benevolenci rozhodčích k dispozici spoustu standardních situací, které však Jaroměř dokázal obětavě ubránit a nakonec dokázala vybojovat 3 body po týmovém výkonu!

Komentář domácích: Žádný pláč nad tím, že soupeř ze zápasu udělal seminář rozhodčích a komentoval úplně vše, že druhá branka byla dosažena, možná z ofsajdu. Musíme se soustředit na sebe a bojovat dále...

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Utkání bylo plné emocí od první do devadesáté minuty. Soupeř sázel na jednoduchý fotbal, měl k dispozici spoustu standardních situací, které jsme však dokázali ubránit. Dnes to byla fotbalová bitva se spoustou osobních soubojů. Chválím celý tým za bojovnost a obětavost.

Rozhodčí: Trejbal, Dujsík, Vitvar

DS: Přibyl

ŽK: 86. Kout, 88. Žďárský, 90. Hawel - 25. Ondráček, 35. Heidler, 58. Kilevník, 69. Knap, 88. Čenovský, 89. Holub

Diváků: 185

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.