Áčko sehrálo bláznivý zápas, mělo i řadu šancí, ale nakonec odešlo poraženo

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

25. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 13.5.2018 od 17:00.

FK Jaroměř - RMSK Cidlina 2:4 (2:3)

Branky: 41. Bano, 44. Knap - 3. Holec, 32. Holec, 37. Pokorný, 68. Hochman

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Michálek (K), Heidler - Knap, Holub, Čenovský, Bano, Müller (63. Valášek) - Kilevník (63. Chalupa), Škoda (63. Jirásek)

RMSK Cidlina: Průcha - Holec, Obermajer, Pokorný (90. Strýhal), Trejbal - Hlušička (84. Přikryl), Mokošín P. (K), Zich, Hochman (69. Mokošín V.) - Jilemnický, Mejstřík

Utkání v Jaroměři začalo pěkně zostra a hned ve 3. minutě se měnilo skóre. Hosté zahrávali standardku z veliké dálky. Na centr do vápna nabíhal brankář Ondráček, ale nedosáhl na něj a hostující Holec hlavou skóroval 0:1. Jaroměř tento gól zaskočil a lepším týmem byli hosté. V 15. minutě to mohlo být o 2 branky. Hostující Hlušička dostal přihrávku před úplně prázdnou domácí branku a mohl pohodlně skórovat. Nepochopitelně však chtěl dát gól patou a nakonec z toho nic nebylo a domácí obrana na poslední chvíli nebezpečí uhasila. Teprve poté se dostala do hry i Jaroměř. Ve 20. minutě přihrával z pravé strany Škoda na Kilevníka, ale hostující brankář byl na místě. Ve 32. minutě napřáhl z dobrých 35ti metrů hostující Holec a nepříliš prudká střela skončila k překvapení všech v síti Ondráčkovy branky - 0:2. Ve 37. minutě to pak bylo již bylo dokonce o tři branky. Hosté podnikli kvalitně sehraný rychlý brejk středem hřiště na jejímž konci byla střela Pokorného k tyči - 0:3. Domácí po tomto třetím gólu přidali a nechtěli se nechat smířit s takovýmto vývojem. Ve 41. minutě utekl na pravé straně Škoda, předložil pod sebe na Bana a ten prudkou střelou snížil - 1:3. Hned o tři minuty ve 44. minutě se domácí radovali podruhé. Na pravé straně zatáhl míč tentokráte Müller a nahrál před úplně prázdnou branku Knapovi, a ten skóroval bombou ,,pod víko" - 2:3

muži A FK Jaroměř - RMSK Cidlina Nový Bydžov, 13.5.2018, foto: Václav Mlejnek Gól Honzy Bana. Foto: Václav Mlejnek

Od začátku druhého poločasu byla Jaroměř lepším týmem a tlačila se za vyrovnáním. Bohužel ji však srážela řada nepřesností a do vyložné šance se nedokázala dostat. Naopak hosté po jednom z brejků znovu skórovali. V 68. minutě rozehrával zbytečně rychle domácí brankář Ondráček, míč se dostal až k Hochmanovi, a ten s velikým štěstím skóroval, když jeho střela změnila po teči značně svůj směr - 2:4. I po tomto gólu se snažila Jaroměř s výsledkem něco udělat. V Posledních 5ti minutách pak měli domácí několik šancí ke skórování. V 85. minutě přihrál Chalupa z levé strany pod sebe, ale Jirásek míč ve vyložené šanci netrefil dobře. V 87. minutě utekl na levé straně Holub, přihrál pod sebe na Častvaje, ale i ten v gólovce sám před hostujícím brankářem selhal a vystřelil velmi slabě přímo do náruče hostujícího brankáře. V 88. minutě centroval z levé strany znovu Holub, ale Jirásek nedokázal trefit z voleje míč v další vyložené šanci. V 89. minutě pak podnikli rychlý brejk hosté, ale hostující Holec trefil pouze boční tyč Ondráčkovy branky.

První poločas přinesl pro oko diváka velmi atraktivní podívanou a nakonec i po fatálních chybách domácích přijatelný výsledek pro ně. Druhý poločas se Jaroměř tlačila za vyrovnáním, ale nedokázala vstřelit gól ani z těch nejvyloženějších šancí, a tak odešla poražena. Nutno říci, že výsledek úplně neodpovídá dění na hřišti, ale na to se historie neptá.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnešní zápas byl doslova bláznivý, po 30. minutách jsme prohrávali o tři góly. Podařilo se nám vstřelit v závěru poločasu dvě branky a šli do druhé půle s cílem výsledek ještě otočit. Neproměnili jsme však ani ty nejvyloženější šance a hosté rozhodli šťastným gólem o svých třech bodech.

Petr Průcha, trenér RMSK Cidlina: Jednak bych chtěl říct, že jsme šťastni za naše vítězství. Třízápasová náročná venkovní série nás opravdu zocelila. Jaroměř je velice zdatný soupeř a co se týká počtu přihrávek, tak nás jednoznačně deklasoval. Na to se však dnes fotbal nehrál. Chyby v obraně a ne zrovna pěkný den jaroměřského brankáře určil výsledek tohoto zápasu. Z toho je potřeba vycházet a stále myslet na to, že dnešní vítězství nám bez nějakých příkras doslova spadlo do klína. Ale o tom sport je.

Rozhodčí: Bečvář, Martínek, Kudláček

ŽK: 88. Heidler - 74. Obermajer, 90. Jilemnický

Diváků: 178

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 


Zkrácený sestřih zápasu:


Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.