Áčko konečně protrhlo střeleckou smůlu a po dobrém výkonu veze zasloužené body z Jičína!

22. kolo VOTROK KP - hřiště Jičín - 21.4.2018 od 17:00.

SK Jičín - FK Jaroměř 0:1 (0:0)

Branky: 89. Müller

SK Jičín: Puš - Šaroun, Řeháček, Ulvr (K), Bucek - Míka, Kocourek, Nálevka, Kanaval (67. Voldán) - Veg (88. Klaban), Miler (81. Odvárko)

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Michálek (K), Heidler, Knap - Valášek, Čenovský, Holub (78. Mertlík), Kilevník, Častvaj (67. Exnar) - Jirásek (67. Müller)

Utkání v Jičíně začalo z obou stran velmi opatrně. Jako první měli šanci domácí a hned se jednalo o defakto jedinou a zároveň i jejich největší šanci. V 10. minutě došlo k nedorozumění v jaroměřské obraně, domácí Kocourek obešel Ondráčka, ale na brankové čáře trefil do boku pouze kapitána Michálka. Od té doby převzala otěže zápasu Jaroměř a byla lepším týmem. V 18. minutě střílel Kilevník a Puš vyrazil jeho střelu jen s námahou na roh. Z tohoto rohu se pak dostal míč opět ke Kilevníkovi, který však z malého vápna nastřelil pouze domácího obránce, který tak zabránil jisté brance. Ve 35. minutě vyrazil Puš přímý kop Kilevníka, který šel do levého ,,víka". Jaroměř byla i nadále lepším týmem a domácí herně přehrávala.

Druhý poločas přinesl stejný obrázek, jako ten první. Jaroměř dobře kombinovala a domácí nepouštěla do žádných šancí, naopak sama byla velmi nebezpečná a měla šance. V 60. minutě předvedl Puš opět zázračný zákrok. Jirásek vybojoval v domácím vápně míč, který se dostal ke Kilevníkovi, toho však opět vychytal domácí brankář Puš, když Kilevník již mířil do prázdné branky. V 70. minutě střílel nebezpečně z pravé strany opět Kilevník, ale domáci branku minul o pár centimetrů. Když už se zdálo, že Jaroměř i přes převahu a šance opět nevstřelí gól, tak konečně udeřilo. V 89. minutě postunul míč z levé strany Exnar doprostřed hřiště na Müllera, který vystřelil a trefil ukázkově pravou ,,šibenici" Pušovy branky - 0:1. V nastavení zahrávali ještě domácí nebezpečnou standardku z hranice vápna, ale domácí útočník trefil pouze hostující zeď, a tak Jaroměř důležité 3 body již uhájila.

Lukáš Müller na tréninku, 19.4.2018, foto: Václav Mlejnek Autor gólu Lukáš Müller (uprostřed) na čtvrtečním tréninku mužů v Růžovce. Foto: Václav Mlejnek

Fotogalerie Jičínského deníku zde. Foto: Josef Hlaváček


Jaroměř přežila na začátku velikou šanci domácí a od té doby byla lepším týmem. I přes těžký a tvrdý terén dobře kombinovala a vytvářela si šance. Její vítězství je vzhledem k předvedené hře a šancím určitě zasloužené.

Miroslav Jeník, trenér domácích: Prožíváme hodně krušné období a dnešní porážka to opět potvrdila. Nic se nám nedaří, v úvodní desetiminutovce jsme měli velkou šanci, bohužel jsme ji neproměnili. Pak už jsme toho směrem dopředu moc nevymysleli a ani remíza nám nakonec nebyla souzena, protože jsme minutu před koncem inkasovali! Je ale potřeba přiznat, že soupeř byl v mnoha herních činnostech lepším týmem, než my!

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V úvodu utkání jsme přežili jičínskou tutovku, poté jsme už ale byli lepším týmem. Střeleckou smůlu jsme protrhli výstavním gólem. Tří bodů si velmi ceníme, už jsme je hodně potřebovali.

Rozhodčí: Nývlt, Žerovnický, Prinz

ŽK: 49. Bucek - 52. Jirásek

Diváků: 125

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.