Áčko třetí zápas za sebou nevstřelilo gól, ale veze z umělky v ,,Nováči" alespoň 2 body

20. kolo VOTROK KP - hřiště UMT Nové Město - 7.4.2018 od 16:30.

Nové Město n.M. - FK Jaroměř 0:0 (0:0) PK 3:5

Branky: :(

MFK Nové Město n.M.: Holý - Soumar, Růžička (K), Jelen, Vít (61. Holčík) - Lelek, Valášek (76. Borávka A.), Borůvka D., Flígr - Nožka, Klikar (82. Maur (91. Hofman))

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Holub (K), Heidler, Knap - Chalupa (57. Németh), Čenovský, Častvaj, Valášek, Exnar (66. Balcirák) - Škoda

Jaroměř začala utkání na ,,oblíbené" umělce v Novém Městě výborně a s chutí. Hned ve 2. minutě měl obrovskou šanci Častvaj. Škodův přímý kop vyrazil brankář pouze před sebe, ale Častvaj trefil ze 2 metrů pouze brankáře domácích. Ve 4. minutě přihrál Chalupa před branku Škodovi, který však tváří v tvář trefil opět pouze nohy domácího brankáře. Ve 12. minutě se poprvé osmělili domácí, když se hostující obranou probil Nožka, ale Ondráček včas vyběhl. Ve 13. minutě měl opět obrovskou šanci Častvaj, ale domácí brankář ho opět ve vyložené šanci vychytal. Do konce poločasu měla více ze hry Jaroměř, ale její hra postřádala přesnost a moment překvapení.

muži A MFK Nové Město nad Metují - FK Jaroměř, 7.4.2018, foto: Václav Mlejnek Jedna ze šancí Jaroměře v úvodu zápasu. Foto 3x: Václav Mlejnek

Druhý poločas začali lépe domácí a v 55. minutě měl šanci domácí Valášek, ale centr z pravé strany netrefil dobře. V 75. minutě kopala Jaroměř roh, ale hlavička Balciráka v dobré šanci šla hodně vedle. V 89. minutě si vypila Jaroměř, resp. její hráč Častvaj kalich hořkosti až do dna. Po centru z pravé strany od Németha trefil střelou tyč, míč se k němu odrazil a opětovná střela trefila znovu tu samou tyč. Plusový a zasloužený bod si pak Jaroměř připsala v penaltovém rozstřelu, když ani jeden z jejich střelců nezklamal.

muži A MFK Nové Město nad Metují - FK Jaroměř, 7.4.2018, foto: Václav Mlejnek

Jaroměř mohla a hlavně měla rozhodnout zápas hned v jeho úvodu, kdy měla obrovské šance ke skórování. Smůla v zakončení se jí však drží dál a důkazem toho je pak dvakrát za sebou nastřelená tyč v poslendí minutě.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V úvodu zápasu jsme nevyužili ani ty nejvyloženější šance, v závěru zase trefili dvakrát tyč. Střelecky se trápíme, pozitivem je plusový bod z penaltového rozstřelu.

Milan Petřík, trenér MFK N. Město: Ve slepené sestavě jsme pustili soupeře v úvodu do šancí, jenže čaroval náš brankář Lukáš Holý. Poté jsme hru vyrovnali a zejména ve druhém poločase jsme byli blíže k vedoucí brance. Ovšem zranění dvou hráčů nám zkomplikovalo získat tři body a v závěru jsme se štěstím udrželi alespoň remízu.

Rozhodčí: Martínek, Horský, Mucha

DS: Přibyl

ŽK: 337. Nožka, 44. Klikar, 81. Růžička, 86. Maur - 59. Heidler, 65. Németh, 70. Čenovský

Diváků: 102

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


muži A MFK Nové Město nad Metují - FK Jaroměř, 7.4.2018, foto: Václav Mlejnek

Novoměstská fotogalerie k zápasu: Zdeněk Mudroch

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.