Áčko zvládlo nervózní duel na hradecké Slavii a dál drží neporazitelnost!

4. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 2.9.2017 od 10:15.

FC Slavia HK - FK Jaroměř 2:4 (1:3)

Branky: 25. Knyrek (p.k.), 65. Derner - 14. Michálek (p.k.), 33. Valášek, 45. Čenovský, 88. Škoda

Sestava FC Slavia HK: Lenihan - Mottl, Lán (K), Šolc, Horák (83. Pilný) - Brázda, Linhart, Veselý (4. Rolník), Knyrek - Derner, Chobotský (46. Erber)

Sestava FK Jaroměř: Ondráček - Müller, Heidler, Michálek (K), Ponikelský - Horák (90. Jirásek), Bano (83. Petráček), Čenovský (55. Holub), Valášek, Knap - Vondrouš (68. Škoda)

Utkání na hradecké Slavii začalo pěkně zostra. Ve 14. minutě se probíjel hostující obranou Knap, byl faulován a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil hostující kapitán Michálek - 0:1. Jaroměř byla herně lepším týmem a měla několik náznaků šancí, které ale neproměnila. Ve 24. minutě pak z ničeho nic kopali domácí roh a v nepřehledné mlýnici byl údajně faulován domácí hráč a kopala se penalta i na druhé straně. Tu rovněž domácí proměnili v podání Knyrka a bylo rázem srovnáno - 1:1. Ve 33. minutě kopala Jaroměř trestný kop, který vypadl domácímu brankáři z rukavic, nejlépe se zorientoval Valášek a chladnokrevně skóroval - 1:2. Ve 40. minutě střílel z dálky Knap, ale vedle domácí branky. Ve 45. minutě kopala Jaroměř roh. Na centr Bana si naběhl nejlépe Čenovský, střihl krásnými nůžkami a skóroval - 1:3.

KP Slavia HK - FK Jaroměř, 2.9.2017, foto: video TVCom Valášek se nejrychleji zorientoval ve skrumáži před domácí brankou a skóroval (33. min.)

Jaroměř vstoupila do 2. poločasu velmi rozpačitě a hra se ji nedařila tolik, co v prvním poločase. V 57. minutě střilel Holub, ale nad. V 60. minutě dali domácí málem branku, když ztečovaný odkop s námahou vytáhl Ondráček na břevno své branky. V 62. minutě již udeřilo. Derner využil centru z pravé strany a z otočky snížil - 2:3. Po tomto gólu domácí ožili, Jaroměř nedokázala podržet míč a na hřišti se značně přiostřilo. V 65. minutě měl další šancí Derner, ale nedal. V 70. minutě zahrávala Jaroměř TK, ale Banovu krásnou střelu gólman domácích nádherně vyrazil nad.

KP Slavia HK - FK Jaroměř, 2.9.2017, foto: video TVCom Zákrok domácího brankáře v 71. minutě. Foto: Jiří Klepsa

V 76. minutě si dali domácí málem vlastní branku, když jejich malá domů jen těsně minula levou tyč Lenihanovi branky. V 86. minutě mohla Jaroměř definitivně rozhodnout. Müller postupoval se Škodou na jediného bránícího hráče domácích, ale nedokázal přihrát před prázdnou branku na svého spoluhráče. Jaroměř tak rozhodla v 88. minutě, když se dostal k míči po ztrátě domácí obrany Škoda a napříč celým vápnem skóroval, když míč ještě jemně tečoval domácí obránce - 2:4.Jaroměř sehrála velmi dobrý první poločas, když šla do zaslouženého dvougólového vedení. Ve druhém poločase se na hřišti značně přiostřilo a domácí snížili. I přesto je vítězství Jaroměře zasloužené, neboť ještě spoustu šancí neproměnila. 

KP Slavia HK - FK Jaroměř, 2.9.2017, foto: video TVCom Čenovský při gólu předvedl akrobatický kousek (45. min.)

Josef Pleskot, trenér domácích: Fyzicky velmi dobře vybavený soupeř dokázal trestat naše chyby a zaslouženě zvítězil.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: I ve druhém venkovním zápase jsme byli střelecky produktivní. Tým pracoval znovu velmi organizovaně. V určitých pasážích zápasu jsme fotbalovost nahrazovali obětavostí a bojovností. Emotivní utkání. Tří bodů si velmi ceníme.

Rozhodčí: Hlaváč, Martínek, Mucha

DS: Mazura

ŽK: 32. Knyrek, 43. Chobotský, 79. Lán, 79. Derner - 24. Heidler, 43. Ondráček, 55. Knap

Diváků: 110

KP Slavia HK - FK Jaroměř, 2.9.2017, foto: video TVCom Škoda zkusil vystřelit z nejvzdálenějšího konce vápna a míč prošel až do brány (88. min.)
Foto 3x: video TVCom

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.