Áčko podalo i ve druhém zápase velmi dobrý týmový výkon a zaslouženě zvítězilo na půdě neoblíbeného Chlumce!

2. kolo VOTROK KP - hřiště Chlumec n.C. - 19.8.2017 od 17:00.

FK Chlumec n.C. - FK Jaroměř 0:4 (0:1)

Branky: 45. Petráček, 54. Petráček, 75. Častvaj, 79. Holub

FK Chlumec nad Cidlinou: Kukal - Staněk, Bráborec (K), Vopátek, Dušek - Jelínek, Doležal (43.Chadraba), J. Kučera, Labík, Hartman - M. Kučera (73 Hubený)

Sestava FK Jaroměř: Ondráček - Knap, Michálek (K), Heidler, Ponikelský - Častvaj, Bano (65. Holub), Čenovský, Valášek, Petráček (61. Horák) - Vondrouš (74. Jirásek)

Úvodní minuty zápasu byly opatrné z obou stran. Jako první zahrozili hosté, když Petráček zachytil sklepnutí chlumeckého obránce, jeho lob však mířil těsně nad branku. Domácí pak hrozili spíše ze standardních situací. Po jedné z nich už zvedali ruce nad hlavu, ale Ondráček předvedl doslova zázračný zákrok. Ve 30. minutě našel centr Ponikelskeho hlavu Vondrouše, který však mířil jen těsně vedle. O chvíli později, ve 32. Minutě, se na domácího gólmana řítil zcela sám Valášek, ale nedal. Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu, našel ve 45. minutě kolmicí za obranu Vondrouš rychlého Petráčka, který se tváří v tvář domácímu gólmanovi nemýlil a skóroval - 0:1.


2. kolo KP Chlumec - FKJ 19.8.2017, foto: Václav Mlejnek Gól Matěje Petráčka v 54. minutě. Foto: video TVCom.

Po změně stran se čekal nátlakový fotbal domácích. Proti byl ale v 54. minutě Petráček, který se individuálně prosadil přes domácí obránce a Kukal neměl šanci - 0:2. Chlumec se tlačil do zakončení hlavně přes křídelní prostory. Po hodině hry vytáhl Ondráček znovu zákrok z kategorie zázračných, když zlikvidoval hlavičku z malého vápna. V minutě 73. mohl utkání definitivně rozhodnout Vondrouš, ale ve 100% šanci selhal. To Častvaj v 75. minutě se svou šanci naložil o mnoho úspěšněji, když nekompromisně zakončil Jiráskovo prodloužení hlavou - 0:3. A to nebylo všechno. V 83. minutě se po rohovém kopu dostal k míči Holub a chladnokrevně zakončil ke vzdálenější tyči - 0:4. Domácí již na vývoj zápasu rezignovali a Jaroměř měla ještě několik šancí ke skórování, ale neproměnili je.

Jaroměř dnes podala velmi týmový a kvalitní výkon, který podpořila i vstřelenými góly. Proti v poslední době neoblíbenému soupeři hrála velmi organizovaně a zodpovědně. Její vítězství je tak naprosto zasloužené. Potěšil i výjezd velké řady jaroměřských fanoušků, z nichž někteří byli i hodně slyšet – děkujeme.

David Homoláč, trenér domácích: Zcela zasloužená výhra hostů, kteří nás trestali z rychlých protiútoků a trestali naše chyby. Na naší straně bylo tentokráte vše špatně.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Základem pro náš plný bodový zisk byl zodpovědný a organizovaný týmoý výkon ve všech řadách. Vítězstvi si velmi ceníme, s Chlumcem jsme v posledních zápasech nebyli výsledkově úspěšní. Jsme rádi, že jsme tuto nepříjemnou sérii ukončili.

Rozhodčí: Prokůpek, Klečka, Kubišta

DS: Šotek

ŽK: 86. Dušek, 89. Chadraba - 31. Ponikelský, 36. Ondráček, 89. Knap

Diváků: 150

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.