Těsné vítězství áčka po rozpačitém výkonu ve Smiřicích

Předkolo poháru hejtmana KHK - hřiště Smiřice  - 29.7.2017 od 17:30.

SK Smiřice - FK Jaroměř 0:1 (0:0)

Branky: 82. Petráček

Sestava FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Müller (46. Michálek), Heidler (46. Častvaj), Ponikelský - Petráček (83. Németh), Čenovský, Bano, Valášek, Knap - Vondrouš (46. Jirásek)

Jaroměř zajížděla na předkolo poháru do nedalekých Smiřic a jednalo se tak o veliké derby. Úvod zápasu byl z obou stran hodně neurovnaný s minimen šancí. Od 10. minuty přebrala otěže zápasu Jaroměř, ovšem ztroskotala vždy na pozorné domácí obraně, nebo brankáři Hotmarovi. Největší šanci měl ve 25. minutě Knap, když postupoval sám na domácí branku, ale nedal. Ve 31. minutě kopala Jaroměř penaltu, tu však Čenovský neproměnil, když ho opět vychytal domácí brankář.

Do druhého poločasu Jaroměř prostřídala se snahou s výsledkem něco udělat. Domácí však nadšeně bojovali a v nasazení se hostům vyrovnali. Jaroměř měla druhý poločas řadu šancí, ovšem proti byl jednoznačný muž zápasu, brankář Hotmar, který vychytal nejdříve Petráčka, Valáška a poté i Knapa v samostatném úniku. Domácí hrozili z brejků, kdy jeden takový skončil na břevně hostující branky. Rozuzlení tak přišlo v 82. minutě, kdy další ze samostatných úniků proměnil hostující Petráček - 0:1. Do konce zápasu se pak již nic vážného před oběma brankami nestalo, a tak se z postupu do 1. kola poháru radovali hosté.

Jaroměř dnes nepodala tak dobrý výkon, jako ve středu v Trutnově, ale vítězství a postup se počítá. Domácí neodehráli vůbec špatný zápas.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Nepodařilo se nám vstřelit úvodní gól, a tak s přibývajícími minutami nabývalo utkání na dramatičnosti. Snaha rozhodnout zápas co nejdříve se projevila bohužel v tom, že jsme nebyli dostatečně trpěliví v kombinaci. Rozhodnutí pak přišlo až v závěrečné desetiminutovce, kdy už soupeři docházely fyzické síly.

Rozhodčí: Franěk J., Vítek Pa., Škoda

ŽK: 8. Zemek, 45. Koza - 90. Michálek

Diváků: 150 


Předkolo Poháru hejtmana KHK 2017/18, 29.7.2017, foto: Václav Mlejnek U míče Martin Knap. V pozadí autor gólu Matěj Petráček. Foto: Václav Mlejnek.

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.