Remíza áčka v úvodním přípravném utkání v Roudnici

1 přípravné utkání - hřiště Roudnice - 16.7.2017 od 17:00.

TJ Sokol Roudnice - FK Jaroměř 2:2 (2:0)

Branky: 4. Kučera, 44. Kučera - 55. Kilevník, 90. Jirásek

Sestava FK Jaroměř (1. poločas): Ondráček - Vencl, Michálek, Horák, Valášek - Petráček, Müller, Németh, Bano, Kilevník - Jirásek

Sestava FK Jaroměř (2. poločas): Ondráček - Vencl, Horák, Mertlík, Valášek - Čenovský, Müller (70. Jirásek), Heidler, Bano, Kilevník - Vondrouš 

Z různých důvodů chyběli: Holub, Ponikelský, Častvaj, Rejchrt, Böhm

Značně omlazená sestava Jaroměře zajížděla k prvnímu přípravnému utkání do útulného areálu v Roudnici, kde na ni čekalo krásné hřiště, ideální fotbalové počasí a kvalitní a běhavý tým domácích, který se dlouhodobě řadí ke špičce ,,A" třídy.

Úvod zápasu byl hodně nepřesný a domácí šli hned na začátku po chybě jaroměře uprostřed hřiště do vedení - 1:0. Poté se Jaroměř zlepšila a do konce poločasu byla jednoznačně lepším týmem, kdy domácí pouštěla na dostřel své branky jen sporadicky. Nutno ale uznat, že když už se domácí dostali k vápnu, tak byli velmi nebezpeční. Jaroměř měla velmi dobré šance ke skórování, ale proti byl výborný brankář domácích. Když už se chystaly oba týmy k odchodu do kabin přišla další hrubice jaroměře v rozehrávce uprostřed hřšitě a domácí zvýšili z brejku své vedení - 2:0.

Druhý poločas oba týmy značně prostřídaly. Jaroměř byla druhý poločas herně jednoznačně lepším týmem a zaslouženého snížení se dočkala po pár minutách, kdy se v 55. minutě trefil Kilevník - 2:1. V tuto chvíli to vypadalo, že hosté stav utkání bez problémů otočí, ale neproměnili řadu svých šancí, a tak se její tlak ke konci zápasu postupně vytratil. Když už se zdálo, že v utkání zvítězí domácí, přišla v 90. minutě poslední akce hostů, kdy se z otočky ve vápně trefil Jirásek - 2:2. 

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Odehráli jsme typický přípravný zápas, ve kterém jsme střídali lepší okamžiky s horšími. Obě mužstva nastoupila v hodně omlazených sestavách. Jsem rád, že jsme v poslední minutě vyrovnali, pro psychiku nově tvořícího se týmu je to určitě důležité.

Rozhodčí: Kubišta

Diváků: 55

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.