Dopadli jako sedláci u Chlumce... Áčku se poslední zápas silně nepovedl.

30. kolo VOTROK KP - hřiště Chlumec nad Cidlinou - 15.6.2017 od 17:30.

FK Chlumec nad Cidlinou - FK Jaroměř 4:1 (3:1)

Branky: 27. Veselský, 34. Hartman, 37. Veselský, 78. Chadraba - 13. Müller

FK Chlumec nad Cidlinou: Černohlávek-K (85. Němec) - Homoláč, Veselský (63. Vejr), Pilař, Vopátek (67. Hubený) - Dušek, Kučera M. (56. Chadraba), Branský, Kučera J. (76. Doležal) - Hartman, Bráborec

FK Jaroměř: Ondráček - Knap, Holub, Michálek-K, Horák - Petráček, Müller, Čenovský (43. Častvaj), Bano - Korenčík, Vondrouš (45. Balcirák)

 

Utkání ovládali domácí. V 5. minutě se ztraceného balónu chopil Veslský, nahrál Kučerovi M.který vyslal ba branku pomalou střelu, se kterou neměl Ondráček žádný problém. Hosté si dokázali vytvořit šanci ale zatím se jim nepovedlo skórovat. Za to v 11. minutě přišla první střela Jaroměře na branku. Horák odkopl míč na Petráčka, který hlavou prodloužil do běhu Banovi, při souboji o míč se chlumecký obránce položil, a následně bano pokračoval dále s Müllerem na branku. Před brankou nahrál Müllerovi, který vsítil branku - 0:1. V 18. minutě si Petráček dovolil na obrannou řadu domácích, ale jeho přihrávku do malého vápna stihl soupeř odrazit na roh. Ve 23. minutě po několikáté pronikli chlumečtí přes obranu, ale Holub na poslední chvíli zastavil jejich velkou šanci. Souhra Petráček-Bano z 36. minuty skončila centrem na hlavu Müllera, ale při velké příležitosti bohužel hlavičkoval nad bránu. Následně ve 27. minutě proběhla špatná dohoda o přebrání balónu mezi Ondráčkem a Knapem při centru za obranu. Veselský využil situace, Ondráčka si obhodil a zakončil do prázdné branky - 1:1. Ve 34. minutě prověhla sporná situace, která vyústila brankou domácích. Obránce Knap byl po faulu povolán k rozhodčímu a vzápětí se nechalo hrát dál, bez pokynu a domácí tým využili naší nepřipravenosti. Branku vstřelil Hartman - 2:1. Po třech minutách hry vedl Chlumec už o dvě branky. Tedy ve 37. minutě, po rozhození hráčů po vstřelení branky na 2:1, zůstal na lajně úplně volný nehlídaný hráč Veselský, který si došel až do branky a míč poslal po zemi mezi nohama rozkročeného Ondráčka - 3:1. Na konci poločasu ve 44. minutě měl velkou příležitost ke vstřelení branky Korenčík. Hlavička byla sice dobře usměrněná k tyči, ale byla pomalá. 

 

KP Chlumec nad Cidlinou - FKJ, 15.6.2017, foto: Václav Mlejnek Gól Lukáše Müllera. Foto 2x: Václav Mlejnek

Ve druhém poločase už Áčko nemělo moc příležitostí upravit skóre. Výrazná byla v 54. minutě. Bano dostal míč, poslal centr na nabíhajícího Balciráka, ten ale ovšem místo do skoroprázdné brány prověřil celistvost boční sítě. Poslední branka utkání padla v 78. minutě po zahraném rohu Hejla. Balón si našel Chadraba a hlavičkou ho poslal do branky - 4:1

 

Petr Průcha, trenér FK Chlumec nad Cidlinou: 

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Nedokázali jsme navázat na nedělní výkon proti Vysoké. Měli jsme velké problémy s organizací hry a koncentrací na zápas. Vítězství domácích je zcela zasloužené.

Rozhodčí: Nývlt, Mlynář, Kubálek

ŽK: 34. Ondráček, 82. Knap

Diváků: 200

KP Chlumec nad Cidlinou - FKJ, 15.6.2017, foto: Václav Mlejnek Vyrovnávací gól Chlumce na 1:1.

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.