Po skvělém začátku porazilo Áčko zaslouženě Vysokou vysoko 5:1

29. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 11.6.2017 od 17:00.

FK Jaroměř - FK Vysoká n. L. 5:1 (4:0)

Branky: 5. Ponikelský, 9. Petráček, 37. Čenovský, 44. Kilevník, 67. Korenčík - 82. Ptáček (PK)

FK Jaroměř: Ondráček (71. Krám) - Horák, Ponikelský, Michálek-K (61. Vondrouš), Knap - Čenovský (69. Častvaj), Müller, Holub, Heidler, Petráček (46. Korenčík) - Kilevník (76. Balcirák)

FK Vysoká nad Labem: Pavliš - Kulhánek, Ptáček, Jelínek, Duben (85. Feistel) - Kafka, Haken, Prorok-K, Homolka (58. Píša M.) - Bělka, Dvořák

Po pěti minutách hry šla Jaroměř do vedení. O branku se v 5. minutě postaral stoper Ponikelský, když mu Petráček poslal balón do brejku - 1:0. Radost jaroměřských se zdvojnásobila v 9. minutě. Michálek poslal dlouhou přízemní přihrávku na Klievníka, který šel sám na brankáře. Nahrál ale Petráčkovi, který postupoval s ním na druhé straně, a ten zakončil nad brankáře - 2:0. Velkou šacni měl ve 13. minutě hráč číslo 13 Čenovský. Střela ale projela kolem tyče. Hosté promeškali šanci na snížení skóre ve 33. minutě, když se opakovala situace z předcházejícího zápasu Česko-Norsko. Homolka prošel mezi dvěma hráči, ale spoluhráči před brankou nenahrál a vystřelil sám - stav zůstal stejný. Ve 37. minutě se Pavlišova síť opět rozvlnila. Holub nahrál Kilevníkovi, který posunul míč před gólmana na běžícího Čenovského - 3:0. Minutu před koncem poločasu, tedy ve 44. minutě, padla branka znovu ve prospěch Jaroměře. Tentokrát Kilevník zkušeně a elegantně přehodil nízkým obloučkem vyběhnutého gólmana - 4:0.

muziA FK Jaroměř - Vysoká nad Labem, 11.6.2017, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

V 61. minutě předvedl sólovou akci Knap, ale byl razantně zastaven před vápnem. V 67. minutě poslal Kilevník lajnou míč Vondroušovi, který předběhl stopera a po zemi nahrál před branku. Balón si našel Korenčík a usměrnil ho do sítě - 5:0. Hosté snížili v 82. minutě proměněným Ptáčkovým pokutovým kopem - 5:1.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Měli jsme skvělý vstup do zápasu, když jsme během úvodní desetiminutovky vstřelili dva góly, což nám dalo klid do dalších minut. Dnes jsme svým výkonem, hlavně v první půli, potěšili sebe a hlavně naše fanoušky. Poděkování patří celému týmu včetně lavičky.

Miroslav Píša, vedoucí mužstva FK Vysoká nad Labem: Když máte ambice v zápase uhrát dobrý výsledek, nesmíte v 10. min prohrávat 2:0.V improvizované sestavě jsme dnes na lepší výsledek neměli. Alespoň nějaké pozitivum - po dlouhé době návrat hráčů Homolky a Dvořáka do sestavy.

Rozhodčí: Otava, Odvárko, Styblík

Delegát: Jiřík

ŽK: 30. Ponikelský - 19. Prorok, 37. Ptáček, 49. Haken

Diváků: 178

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 


Zkrácený sestřih zápasu:


Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.