Áčko se vrací z Broumova s nepořízenou.

26. kolo VOTROK KP - hřiště Broumov - 21.5.2017 od 17:00

TJ Slovan Broumov - FK Jaroměř 3:1 (1:0)

Branky: 4. Svoboda, 52. Svoboda, 82. Hečko - 85. Michálek (p.k.)

TJ Slovan Broumov: Drahorád - Gago O. (66. Růžička), Štejnar, Panny, Gago M. - Wilke-K, Šimon, Svoboda (85. Bartoš), Němeček (74. Hušek/81. Michálek) - Hanzlík, Hečko

FK Jaroměř: Ondráček - Knap, Michálek-K, Holub, Müller - Častvaj (64. Vondrouš), Heidler (46. Horák), Korenčík, Čenovský, Petráček - Kilevník

Vstup do zápasu začal drastiky. Okamžitě ve 4. minutě zápasu po chybě ve středu obrany se broumovský hráč protlačil přes jaroměřské hráče, souboj o míč neustál Michálek, posléze nahrál na křídlo Svobodovi, který nevyužil možnost nahrávky a sám zakončil k pravému hornímu rohu Ondráčkovy branky - 1:0. Okolo 17. minuty měla Jaroměř pár střel na branku - Korenčík, Kielvník, Petráček. Do konce poločasu měl soupeř převahu, nepříjemně talčil a Jaroměř měla ojedinělé úniky do útočného pásma. 

Na začátku druhé půle vstoupilo Áčko s větším životem. Po ose Michálek-Čenovský-Petráček dostal přihrávku z levého křídla před bránu Müller, který zakončil těsně vedle tyče. 51. minuta a opět šance Jaroměře. Po autovém vhazování se prosmýkl po lajně Častvaj, přihrávající na Kilevníka, kterému střela nesedla a bránu přestřelil. Další rána pro hráče a příznivce Jaroměře přišla v 52. minutě. Ke standardní situaci 10 metrů před velkým vápnem se postavil Hečko. Přízemním centrm trefil nohy bránících hráčů, ale míč se smolně odrazil ke Svobodovi. Střela prošla čistě až na zadní tyč - 2:0. V 61. minutě mělo Áčko opět sérii šancí, vždy ale končily vede tyče. V 71. minutě bylo označeno břevno naší branky, obránci další možnost střely uhasili. V 73. minutě se blýskl brankář Ondráček skvělým zákrokem, když konečky prstů vyrazil hlavičku nehlídaného Hečka do bezpečí. Třetí gól padl v 82. minutě. Hečko si vychutnal jaroměřské hráče a prošel sám před branku. Opět střela na zadní tyč - 3:0. Po faulu na Vondrouše, v 85. minutě, se kopala penalta. K ní se postavil Michálek, který snížil skóre na 3:1. O dvě minuty později unikl Hečko jaroměřským hráčům a opět šel sám na Ondráčka. Naštěstí ho stihli doběhnou Michálek a Müller, kteří jeho šanci zneškodnili. 

Broumov disponoval jedoduchou hrou. Jaroměři se nedařilo v koncovce a v jednoduchých věcech.

Jindřich Kitler, trenér TJ Slovan Broumov: Začátek byl z našeho pohledu velice slušný a ve čtvrté minutě jsme vedli 1:0, ale to nás ukolébalo a koncentrace byla minimální. O přestávce jsme si řekli, že nasadíme větší aktivitu a přišly šance i branka na 2:0. Nakonec jsme měli větší vůli po vítězství a zaslouženě vyhráli. Dnes musím pochválit i dobrý výkon trojice rozhodčích.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Do zápasu jsme vstoupili velmi špatně a inkasovali jsme hned z první akce domácích, což bylo pro vývoj zápasu zásadní. Broumov vyhrál zcela zaslouženě, jeho chuť urvat tři body byla zřetelně vyšší než ta naše. 

Rozhodčí: Medlík, Krucký, Šedivý

Delegát: Mazura

ŽK: 39. Svoboda, 49. Hanzlík, 60. Gago

Diváků: 190

muži A - TJ Slovan Broumov - FK Jaroměř, 21.5.2017, foto: Jan Ruprich Foto: Jan Ruprich

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.