Áčko přetrhlo šňůru osmi proher v řadě a domácí body uhájilo!

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

21. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 16.4.2017 od 17:00

FK Jaroměř - MFK Nové Město nad Metují 3:1 (1:0)

Branky: 20. Kilevník, 49. Korenčík, 75. Korenčík - 82. Macháček

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Holub, Michálek-K, Ponikelský - Petráček (75. Knap), Čenovský, Heidler, Častvaj (63. Bano) - Kilevník (89. Vladeka), Korenčík (83. Vondrouš)

MFK Nové Město nad Metují: Holý - Darebník, Srubjan, Zákravský-K, Lanta - Lelek, Klikar, Soumar (78. Maur), Růžička (46. Valášek) - Macháček, Semerák (23. Vítek→68. Zamastil)

 

Jaroměř se od začátku utkání soustředila na novoměstskou branku a nepouštěla soupeře na svojí polovinu. Po pár pokusech střely na branku (např. 3. minuta - střela Častvaje z otočky) se do větší šance dostal v 6. minutě Kilevník. Po přihrávce Horáka prověřil Kilevník svou točenou střelou kvalitu brankové spojnice. Nadějnou šanci Častvaj-Čenovský-Kilevník zastavil v 18. minutě ofsajd. Poté přišla 20. minuta - záložník Častvaj běžel po lajně sám na branku, u vápna nahrál dobíhajícímu Kilevníkovi, který se nemýlil a vymetl pavučinu mezi tyčí a břevnem - 1:0. Do 45. minuty Jaroměř na hřišti dominovala. 

muži A - FK Jaroměř - MFK Nové Město nad Metují, 16.4.2017, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

Áčko nemohlo druhý poločas začít lépe. Hned v 49. minutě se skóre měnilo ve prospěch domácích. Kilevník nahrál na Petráčka, ten přihrál zpět Kilevníkovi, který poslal míč do běhu Korenčíkovi. Korenčík poslal brankáři Holému rekomando, které ani nestačil podepsat - 2:0. Po vstřelení gólu hra Jaroměře mírně ochabla a do šancí se dostával soupeř. V 58. minutě při útěku KIlevníka se dostal do zakončení Petráček, který z první branku přestřelil. Třetí branka přišla v 75. minutě. Rychlý a přesný výkop Ondráčka na Kilevníka, který utekl obráncům, na kraji vápna zasekl, nahrál vzduchem Korenčíkovi, ten těžce zpracoval balón a přehodil gólmana - 3:0. Dvě střely Bana okolo 80. minuty skončily pouze na hrudním koši a nohou brankáře. Nové Město snížilo v 81. minutě hlavou nehlídaného Macháčka - 3:1.  Poslední nadějnou akci předvedli Knap a Kilevník, když se v 87. minutě oba dostali k hlavičce.

 

Áčko dnes udrželo všechny body doma - po dlouhé době si připisuje 3 body do tabulky. Hrálo se víceméně na jedné polovině hřiště...z toho bude mít určitě radost správce hřiště.

 

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Od prvních minut zápasu jsme byli aktivnějším týmem a po zásluze vstřelili úvodní branku. Uklidňující druhý gól přišel velmi brzy, po změně stran. Dnes pochvala pro celý tým za touhu zvítězit a o odpovídající nasazení.

Miloš Killar, trenér MFK Nové Město nad Metují: Po celé utkání jsme tahali za kratší konec, útoky domácích nám dělali velké problémy. Ve středu hřiště jsme nedokázali udržet míč, hráli jsme zbrkle a velmi ustrašeně, branku soupeře jsme neohrozili. Po přestávce jsme nastoupili s velkým odhodláním změnit průběh utkání, dobře jsme kombinovali a už to vypadalo na zlepšený výkon. Domácí však rychlou akcí zvýšili na 2:0 a nepřipustili obrat. Víc než ztráta bodů mě mrzí další zranění našich hráčů, které nám komplikuje další boje o záchranu v KP.

 

Rozhodčí: Bačo, Junek, Zlámal

ŽK: 29. Heidler, 82. Čenovský - 41. Macháček, 57. Zákravský, 88. Lanta

Diváků: 145

 

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 


Zkrácený sestřih zápasu:



Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.