Navzdory slušnému výkonu Áčko nepřetrhlo šňůru proher

19. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 2.4.2017 od 16:00

FK Jaroměř - TJ Jiskra Hořice 0:1 (0:1)

Branky: 23. Kuneš P.

FK Jaroměř: Ondráček - Valášek (56. Knap), Holub, Horák - Kilevník, Michálek - K, Petráček (56. Vladeka), Bano (56. Vondrouš), Heidler (81. Železov) - Korenčík, Čenovský

TJ Jiskra Hořice: Žižka - Šeda, Vodnárek, Ruml, Tomáš (43. Nečesaný) - Kuneš P. (90. Kněžourek), Rozsévač - K, Kuneš J. (46. Melichar), Palm (81. Rubeš) - Vávra, Pour

 

Utkání začalo za příznivého, i když trošku parného odpoledne. Jaroměř od začátku zápasu tlačila na soupeře. V 6. minutě zakončoval z otočky Korenčík, jehož střelu vytáhl na roh Žižka. O dvě minuty později, po faulu Rumla na Čenovského, následoval přímý kop, rozheraný Kilevníkem, který skončil jaroměřským rohovým kopem. Čenovský ho rozehrál nakrátko, poté centr přeletěl vápno až ke Kilevníkovi, který při průniku u brankové lajny předvedl parádičku - přehození obránce patičkou. Po této akci následoval protiútok Hořic. Pour se dostal až ke koncovce - Ondráček za pomoci Holuba chytil. 23. minuta - po chybě na prostředku hřiště (špatné nahrávce) přišla jediná branka utkání. Útok po lajně a nízký centr před branku, kde byl připravený Kuneš - 0:1. Spornou situaci (faul na Kilevníka) 33. minuty v hořickém vápně posoudil rozhodčí jako čistou hru. O minutu později se Jaroměř opět dostala do útoku. Petráček pelášil po lajně, u rohového praporku si dokázal poradit se dvěma soupeři, pokračoval po brankové čáře, u brankové tyče nahrál do vápna, ale střela šla mimo. Spolupráce Bana a Korenčíka v 39. minutě skončila střelou k tyči, kterou brankář hostí chytil. V probíhající 41. minutě ólman chytil druhou Korenčíkovu střelu (po Kilevníkově spolupráci) na brankové čáře. Těsně před koncem prvního poločasu po chybě mezi hořickým brankářem a obráncem se dostal k míči Čenovský, utíkající sám na branku, ale brankář se stihnul rychle vrátit a balón mu z kopaček sebral.

 

KP muži A SK Dobruška - FK Jaroměř, 2.4.2017, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

Druhý poločas začal větším jaroměřským nátlakem. 48. minuta a Čenovský šel ze strany sám na brankáře. Střelu odrazil do autu. 52. minuta - narážečka Kilevníka s Čenovským, centr na u tyče připraveného Petráčka, který svou střelou skóre nezměnil. V 55. minutě šli dopředu Holub s Horákem, akce pokračovala špatným centrem a do protiútoku šli Hořice, které střelou vedle pravé tyče těsně minuli branku. V 58. minutě ,po rohu Čenovského, se dostal k míči Kilevník, který ale ze slibné pozice nevystřelil. Prudká střela Korenčika z dálky z 63. minuty prolétla těsně vedle tyče. Na konci 69. minuty byl Holub vysunut do útoku. Holubova pravačka ale nepředvedla to, co od ní její majitel čekal a střela šla nad. V 75. minutě mohli hosté navýšit. Nečesaný přetáhl centr, ke kterému se dostal hráč Hořic. Vystřelil, ale Ondráček střelu vyrazil a k odrazu se dostali jaroměřští obránci. V nastavené 93. minutě měla Jaroměř poslední roh. Do vápna šel i Ondráček. Hosté míč vykopli na prázdnou branku, ale Ondráček se stihl včas vrátit. 

 

Jiří Lebedinský, předseda FK Jaroměř: První poločas jsme hráli dobře a vypracovali si řadu šancí, které jsme však neproměnili. Hosté šli paradoxně z jediné své šance do vedení. Druhý poločas se hrálo na jednu branku, ale čím více přibývalo času, tím více nepřesností se vkrádalo do naší hry. Situace není dobrá, nikoliv však neřešitelná.

Josef Vydra, vedoucí mužstva TJ Jiskra Hořice: Dnes jsme paradoxně nesehráli moc povedený zápas. Získali jsme ale cenné 3 body a za velkou bojovnost si je zasloužíme. Body jsou o to důležitější, když vidíme co se děje na místech pod námi.

Rozhodčí: Kubišta, Miškař, Prokůpek

ŽK: 75. Holub - 88. Rozsévač, 88. Nečesaný, 90. Pour

Diváků: 157


 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.