Áčko ke konci zabralo, ale nakonec prohrálo

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

17. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 19.3.2017 od 15:00

FK Jaroměř - Sokol Provodov 1:2 (0:1)

Branky: 78. Vondrouš - 17. Hlava D., 82. Khun

FK Jaroměř: Ondráček - Ponikelský, Müller (72. Vladeka), Horák - Valášek (46. Petráček), Michálek - K, Heidler, Kilevník, Bano - Korenčík (46. Vondrouš), Čenovský

Sokol Provodov: Baláž - Chmelík, Nejman, Fiedler - K (49. Khun), Čtvrtečka - Punar, Hlava L., Kratěna, Vrabec (90. Bek) - Nožka (65. Bogusz), Hlava D.

 

Utkání v Růžové ulici začalo z velikého deště, který během utkání zesílil a nepřestával. V prvních minutách utkání byl nátlak před naší brankou, ale dorážky hostů nebyly proměněny. Ve čtvrté minutě kopal standardku před vápnem Müller, ale trefil pouze nohy provodovské zdi. Ani na druhé straně se nadařilo - přesný centr, následující samostatnému průniku D. Hlavy přes Horáka, zastavil Ponikelský. V 17. minutě již udeřilo. Po faulu kopali hosté přímý kop. L. Hlava centroval balón do pokutového území, ten si našel hlavu nehlídaného D. Hlavy a ten hlavou skóroval k pravé tyči - 0:1. Ve 26. minutě přišla šance Bana, který sám běžel podél lajny, ale akci zastavila špatná přihrávka. Dvě minuty poté se podobná akce opakovala, tentokrát na kopačkách Kilevníka, ale branku zachránil skluzem na poslední chvíli hostující obránce. Okolo 30. minuty končily jaroměřské šance buď před vápnem, vedle brány nebo v rukavicích brankáře. Ve 40. minutě přihrál Kilevník krajnímu záložníkovi Valáškovi, ten ale střelu uspěchal a skončila vedle.

 

KP muži A SK Dobruška - FK Jaroměř, 11.3.2017, foto: Václav Mlejnek Foto 2x: Václav Mlejnek.

Do druhého poločasu vstoupila Jaroměř s větší energií a jaroměřský nátlak pozvolna sílil. V 52. minutě vybojoval Petráček rohový kop, po kterém byl v pravé části vápna zfaulován Vondrouš. Kopala se penalta, ke které se postavil Čenovský, ale brankář jeho střelu k levé tyči vychytal. Nedlouho poté krásnou akci Kilevníka a Bana zastavil odmávaný ofsajd. 60-té minuty patřily jaroměřským, ale velmi vázla střelba. Přízemní střelu Müllera k tyči, po průniku přes obranné řady, gólman posledníma dvěma články prstů chytil. Ofsajd zachránil jaroměřskou svatyni před bezprostředním inkasováním. Při souboji o míč v probíhající 70. minutě se střetl hostující hráč s Müllerem, který skončil s bolestivým zraněním ramene na zemi. Byl střídán a odnesen na nosítkách, na kterých ještě dostal žlutou kartu za předcházející zákrok. V 78. minutě přišlo vyrovnání. Kilevník zametl s Kratěnou jako zkušená uklízečka, krátce nahrál do klusu Vondorušovi, který ze dvou kroků velmi vysokým balónem přehodil provodovského brankáře - 1:1. Jaroměřská radost netrvala ani 5 minut. Přišla 82. minuta, ve které byl odpískán faul před našim vápnem. Střelu na bránu Ondráček neudržel, a tak Khun jednoduše zakončil - 1:2. Do naší nadějné standardky v samém konci utkání se zapojil i Ondráček. Ten vystřelil, ale balón tečoval Chmelík a kopal se roh, který zahodil Bano, když ho nacentroval přímo do autu. Na závěr proběhla ostřejší výměna názorů a potyčka mezi hráči.

 

KP muži A SK Dobruška - FK Jaroměř, 11.3.2017, foto: Václav Mlejnek 82. minuta, ve které proklouzl míč z trestného kopu až do brány.

Jaroměř trápila vysoká četnost nepřesnosti a odevzdaných balónů. Do druhého poločasu vstoupila s větší energií a podařilo se vyrovnat. Bohužel pár minut před koncem nešťastně inkasovala. Do poslední chvíle svěřenci trenéra Kyrala bojovali, ale další branku to již nepřineslo.

 

Roman Kyral, trenér FK Jaroměř: Vstup do zápasu a ani první poločas se nám nepovedl, jak herně, tak výsledkově. Druhý poločas byl již o dost lepší, podařilo se nám vyrovnat, jenže pak brankář neudržel v ruce trestný kop a hosté rozhodli zápas. Musím řict, že za vítězstvím šli a chtěli ho více.

Petr Dudek, trenér Sokol Provodov: Dnešní utkání na těžkém terénu jsme silou vůle urvali v náš prospěch. Dnes jsme si tři body zasloužili.

 

Rozhodčí: Medlík, Novotný, Vitvar

Delegát: Přibyl

ŽK: 72. Müller, 85. Bano, 91. Kilevník - 28. Vrabec, 54. Hlava D., 75. Bogusz, 85. Kratěna, 91. Bek

Diváků: 144

 


 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:



Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.