Áčko splnilo povinnost a porazilo poslední Broumov, výkon však zůstal za očekáváním.

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

11. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 23.10.2016 - od 15:30.

FK Jaroměř - TJ Slovan Broumov 3:0 (2:0)

Branky: 8. Müller, 26. Korenčík, 70. Čenovský

FK Jaroměř: Ondráček - Ruprich, Holub (K), Müller, Horák (78. Klíž) - Vladeka (64. Valášek), Bano (60. Böhm), Michálek, Knap - Korenčík, Čenovský

TJ Slovan Broumov: Růžička - Dostál (22. Frydrych), Schubert, Michálek, Gago O. (82. Pokorný) - Rolník, Wilke, Svoboda, Gago M. - Hanzlík (K), Hušek (67. Kitler)

Jaroměř vstoupila do zápasu dobře a již v 8. minutě se dostala do vedení. K zahrání trestného kopu se postavil Müller a se štěstím překonal hostujícího brankáře - 1:0. Od této doby se na hřišti spíš odehrávala kopaná než fotbal a žádný z týmů toho moc nepředvedl. Ve 23. minutě trefil Michálek břevno. Ve 26. minutě prošel středem hřiště Korenčík a trefil se přesně k tyči - 2:0. Hned o minutu vedle zatáhl nalevo míč do vápna Knap, ale Vladeka střílel vedle. Do konce poločasu se již nic vážného před brankami neudálo a šlo se do kabin.

Ve 48. minutě přišla pěkná kombinace Knapa s Čenovským, ale gól z toho nebyl. V 55. minutě zahrávala Jaroměř TK na jejmíž konci byl ve 100% šanci Ruprich, ale trestuhodně nedal. V 57. minutě byl v hostujícím vápně faulován Knap a kopala se penalta. K té se postavil Čenovský, ale nedal. Hosté mohli pak hned z protiútoku a následné standardní situace snížit. V 62. minutě střílel na zadní tyč hostující Rolník, ale Ondráček byl pozorný. Hosté dále zlobili a v dobré šanci se ocitl Kitler, ale nadvakrát nedal. V 70. minutě přihrál Korenčík na Čenovského, který na zadní tyč skóroval - 3:0. V 76. minutě postupoval Böhm s Korenčíkem na branku hostů, ale 100% šanci nedokázali využít. 

Jaroměř dnes nepodala moc dobrý výkon, ale i přesto je její vítězství zasloužené. Hosté bojovali a zlobili až do konce, ale chybí jim finální fáze. Do rámce utkání přispěla dobrým výkonem i trojice rozhodčích.

Roman Kyral, trenér FK Jaroměř: Vyhráli jsme sice 3:0, ale s předvedenou hrou nemůžeme být spokojeni. V naší hře je spousta nepřesností, zkažených přihrávek, zahozená penalta atd.

Jindřich Kitler, trenér Broumova: Dnešní utkání jsme opět nastoupili oslabeni o další hráče a hlavně brankáře, který na poslední chvíli nedorazil a musel za něj nastoupit hráč. Chtěli jsme hrát a bodovat, ale v nepřesnostech ve finální fázi jsme opět neuspěli.

Rozhodčí: Bačo, Krucký, Krotil

DS: Bajer

ŽK: 12. Ondráček

Diváků: 132

KP muži A FK Jaroměř - TJ Slovan Broumov, 23.10.2016, foto: Václav Mlejnek Foto z videa.

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:



Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.