Áčko se dnes trápilo a vyhrát nad oslabenou hradeckou Slávií dokázalo až na penalty.

7. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 25.9.2016 - od 16:30.

FK Jaroměř - FC Slavia Hradec Králové 1:0P (0:0)

Branky: :(

Rozhodující penalta: Müller

FK Jaroměř: Ondráček - Rejchrt, Holub (K), Michálek, Horák - Klouček, Čenovský, Bano (60. Müller), Knap - Vladeka (60. Vít), Korenčík

FC Slavia HK: Moník - Šolc, Lán (K), Ibrmajer, Erber - Dostál, Brázda, Linhart, Fišera (66. Daněk) - Derner, Chobotský (90. Skyba)

Jaroměř vstoupila do zápasu aktivněji a snažila se hosty vykombinovat. Ti od úvodních minut pozorně bránili a nutno říci, že velmi pozorně a urputně. K první veliké šanci se dostal po akci Čenovského, následném centru Kloučka, hlavičkou domácí Korenčík, který však branku hostů minul. Do konce poločasu se již nic vážného před oběma brankami neudálo, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu. Za zmínku stojí ještě červená karta pro hostujícího Linharta ve 35. minutě.

Úvod druhého poločasu přinesl přeci jen větší aktivitu a tlak domácích. Ve 47. minutě přihrál Bano ideálně do běhu na Kloučka, ten však levou nohou nezakončil dostatečně razantně. V 54. minutě prošel do hostujícího vápna Klouček, nacentrovala a hostující Ibrmajer si dal málem ukázkového vlastence, když jeho centr odvracel nad svou branku. Po tomto úvodním tlaku upadla hra opět do průměru a obrázek hry byl stále stejný. Domácí dobývali hostující obranný val, ovšem bez efektu. V 89. minutě měla Jaroměř asi největší šanci zápasu. Centr z levé strany našel domácího Víta, který však hlavou ve velké šanci jen těsně minul hostující branku. Do konce zápasu se již nic vážného nestalo, a tak se šlo do penalt. Domácí exekutoři byli všichni 100%, a když neproměnil hostující Ibrmajer, domácí Müller rozhodl o zisku plusového bodu navíc pro Jaroměř.

Jaroměři se dnes zápas nepovedl. Nedařila se jí kombinace a i šancí si vytvořila po dlouhé době velmi málo. Hosté po celý zápas bránili, po vyloučení ještě více, a tak se v Růžové ulici dnes nehrál žádný oslnivý fotbal. I přesto však Jaroměř dokázala získat alespoň plusový bod za úspěšně zvládnuté penalty.

Roman Kyral, trenér FK Jaroměř: Dnešní utkání se nám herně nevyvedlo. I když jsme měli optickou převahu, do vyložených šancí jsme se nedostali. Slavie, i když hrála o 10ti ke konci zápasu hrozila nebezpečnými brejky. Podle toho, jak se zápas vyvíjel, remíza odpovídá průběhu zápasu. Penaltový rozstřel pak přinesl plusový bod nám.

Josef Pleskot, trenér FC Slavia HK: Opět jsme museli na poslední chvíli improvizovat v sestavě, přesto jsme v úvodní části utkání soupeře do šancí nepustili. Po vyloučení Linharta jsme se logicky zaměřili na defenzivu a nakonec se nám podařilo odehrát utkání s nulou. Chválím hráče za obětavý výkon.

Rozhodčí: Novotný, Medlík, Odvárko

DS: Bajer

ŽK: 4. Holub, 59. Rejchrt, 79. Michálek - 24. Ibrmajer, 53. Šolc, 67. Derner, 90. Lán

ČK: 35. Linhart

Diváků: 203

KP muži A FK Jaroměř - Slavia Hradec Králové, 25.9.2016, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.