Zasloužené vítězství áčka v Novém Městě!

6. kolo VOTROK KP - hřiště Nové Město - 17.9.2016 - od 17:00.

MFK Nové Město n. M. - FK Jaroměř 2:5 (0:2)

Branky: 56. Vít, 87. Růžička - 19. Vladeka, 26. Čenovský (p.k.), 51. Knap, 54. Bano, 77. Vladeka

MFK Nové Město: Krunčík - Jelen, Srubjan, Nejman, Hable - Vítek (71. Lukášek), Růžička (K), Lelek, Vít - Valášek (66. Tulej), Klikar (77. Hofman)

FK Jaroměř: Ondráček - Rejchrt, Holub (K), Michálek, Horák (70. Klíž) - Klouček, Čenovský (60. Böhm), Bano, Knap - Vladeka (83. Svoboda), Korenčík

Jaroměř vstoupila do zápasu dobře a po opatrném úvodu se osmělila. V 8. minutě střílel nebezpečně Knap, ale Krunčík vyrazil. V 11. minutě měli první šanci domácí, když střílel Klikar, ale i Ondráček byl na místě. V 18. minutě se probíjel hostující obranou domácí Klikar, ale narazil opět na pozorného Ondráčka. V 19. minutě udeřilo na druhé straně. Bano prokličkoval v domácím vápně, předložil pod sebe na Vladeku a ten nadvakrát skóroval 0:1. Ve 26. minutě vybojoval aktivní Vladeka ve vápně domácích míč, byl faulován a kopala se penalta. Tu proměnil bezpečně Čenovský - 0:2. Ve 30. minutě měla Jaroměř obrovskou šanci zvýšit vedení. Korenčík vystřelil a domácí brankář míč vyrazil před sebe, k tomu se dostal Holub, ale domácí brankář předvedl vynikající zákrok a chytil. Ve 34. minutě měli domácí asi největší šanci. Klikar si počíhal na ofsajdovou past a postupoval ze strany sám na Ondráčka, ale minul. Ve 36. minutě se v domácím vápně orientoval nejlépe Korenčík, ale jeho střela šla pouze do břevna.

Druhý poločas začala Jaroměř výborně. V 51. minutě postupoval k domácímu vápnu Knap, napřáhl a jeho střela skončila na přední tyči - 0:3. Domácí tento gól položil a za chvilku bylo ještě hůř. V 54. minutě se dostal ke střele na vápně Bano a pravou nohou skóroval - 0:4. Domácí hráči však nesložili zbraně a v 56. minutě snížili. Jaroměřská obrana nedokázala odkopnout několik odražených míčů ze svého vápna a Vít se trefil parádně do šibenice Ondráčkovy branky - 1:4. V 59. minutě měl velikou šanci Bano, když si udělal z domácí obránců slalomové tyče, ale v obrovské šanci minul. V 77. minutě přišla nejhezčí gólová akce zápasu. Knap si narazil na půlce hřiště s Korenčíkem, zatáhl míč po lajně a poslal před branku ostrý centr na který si naběhl Vladeka a suverénně skóroval - 1:5. V 87. minutě kopali domácí roh, na zadní tyči si naběhl nekrytý Růžička a upravil na konečných - 2:5.

Jaroměř dnes sehrála velmi povedené utkání. Brzy se dostala do vedení, které následně navyšovala. Oproti minulému zápasu byla úspěstnost proměnění šancí o dost větší, a tak se zrodilo zasloužené vítězství po velmi dobrém a kompaktním výkonu celého týmu. Do rázu zápasu přispěl i dobrý výkon rozhodčích.

Miloš Killar, trenér MFK Nové Město: Prvních 25 minut to byl naprosto vyrovnaný fotbal, pro nás však bez brankového využití, série rohových kopů a 2 střeleckých příležitostí. Hosté naše první 2 chyby zkušeně využili a bylo po fotbale. Náš případný pokus o zvrat byl pouhým přáním. Soupeř utkání definitivně rozhodl hned po přestávce a prokázal, že na špici KP patří.

Roman Kyral, trenér FK Jaroměř: I přes velmi nekvalitní a nerovný terén jsme byli od začátku lepším týmem a po pěkných kombinačních akcích jsme vstřelili naše góly a zaslouženě tak zvítězili.

Rozhodčí: Otava, Novotný, Hron

ŽK: 26. Hable

Diváků: 100 (50 z Jaroměře)

KP muži A MFK N.M.n.M. - FK Jaroměř, 17.9.2016, foto: Jan Ruprich Foto: Jan Ruprich.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.