Vítězství áčka v přípravě nad Černilovem po zodpovědném výkonu

3. PÚ - hřiště Růžovka Jaroměř - 23.7.2016 od 17:00.

FK Jaroměř - FK Černilov 3:0 (2:0)

Branky: 31. Čenovský, 42. Petráček, 70. Častvaj

FK Jaroměř: Ondráček - Rejchrt, Horák, Valášek (46. Častvaj) - Müller - Klouček (60. Petráček), Čenovský, Knap (60. Valášek) - Bano (46. Böhm) - Korenčík (46. Seifert), Petráček (46. Vladeka)

Jaroměř vstoupila do zápasu s účastníkem 1.A. třídy aktivně a prvních 10. minut byla jednoznačně lepším týmem a přikovala hosty k jejich vápnu. Největší šanci z měl z úvodního tlaku Knap v 11. minutě, kdy postupoval úplně sám na hostující branku, ale neproměnil. Od této šance aktivita domácích trochu upadla a osmělovat se začali i hosté. Ve 22. minutě vyslali první střelu na branku, ovšem Ondráček byl na místě. Ve 23. minutě postupoval úplně sám na hostující branku Petráček, ale neproměnil. Na první gól si domácí počkali až do 31. minuty, když se po pěkné akci trefil přesně do víka Čenovský - 1:0. Ve 34. minutě měl dobrou šanci Knap po přihrávce Kloučka, ale neproměnil. Ve 40. minutě trefil po závaru v hostujícím vápně tyč domácí Korenčík. Ve 43. minutě se domácí radovali podruhé. Bano nacentroval z levé strany na Korenčíka, ten přihrál pod sebe a Petráček prostřelil na zadní tyč vše, co mu stálo v cestě - 2:0.

PU muži A FK Jaroměř - FK Černilov, 23.7.2016, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

Ve 47. minutě kopala Jaroměř roh a Rejchrtova hlavička šla jen těsně vedle hostující branky. V 60. minutě hlavičkoval Čenovský rovněž těsně hostující branky. V 62. minutě střílel z otočky těsně vedle domácí Seifert.  V 64. minutě udělala domácí obrana chybu a hostující Žaba se řítil na Ondráčka, který ovšem nebezpečí včas uhasil. V 65. minutě kombinoval Petráček s Častvajem, ale jeho střela šla jen těsně vedle. V 70. minutě přihrál Böhm pod sebe na Častvaje, který levou nohou vymetl šibenici hostující branky - 3:0. Konec zápasu se již spíše dohrával, domácí drželi míč a trpělivě kombinovali a nepouštěli tak hosty na dostřel své branky.

Jaroměř dnes sehrála v obrovském vedru povedenou partii. Byla od začátku lepším týmem a i ve velmi mladé sestavě (věkový průměr 21. let) si připsala zasloužené vítězství. Potěšujícím faktem je i 0 na kontě obdržených branek.

Roman Kyral, trenér FK Jaroměř: V zápase jsme měli většinou uzemní převahu, ale těžko jsme se prosazovali přes zataženou obranu soupeře.

Rozhodčí: Buchta, Janeček, laik (druhý poločas Jan Ruprich)

Diváků: 35

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.