Áčko ve svém prvním přípravném utkání na novou sezónu podlehlo ligovému dorostu FCHK

PŘIDÁNA FOTOGALERIE

1 PÚ - hřiště Malšovice HK - 16.7.2016 od 10:00.

FCHK U19 - FK Jaroměř 5:2 (1:0)

Branky: 17. Miker, 60. Kundrt, 75. Bičiště, 79. Mokrejš, 86. Miker - 69. Müller (p.k.), 84. Petráček

FC-HK: Jech Marek (45. Šeba Jaroslav) - Křížek Daniel (45. Jukl Robert), Mokrejš Jakub, Locker Josef, Kadlec Jan (45. Čech František) - Hašek Dominik (68. Křížek Daniel), Soukeník Dominik, Vukčevič Danilo (68. Kadlec Jan) - Bičiště Dominik, Kundrt Ladislav (68. Miker Jiří), Miker Jiří (45. Šípek Jakub) 

FK Jaroměř: Ondráček (46. Krám) - Rejchrt (70. Vladeka), Holub, Valášek - Müller - Klouček, Michálek (65. Böhm), Vladeka (60. Petráček) - Böhm (46. Častvaj) - Korenčík, Bano

První přípravné utkání na novou sezónu v krajském přeboru odehrála Jaroměř proti hradeckému ligovému dorostu. Pro Jaroměř to byl první zápas po 3 trénincích, naopak domácí trénují pod vedením p. Havlíčka a Krejčíka již 10 dní a odehráli 2 vítězná přípravná utkání (FCHK Juniorka 1:0 a SK Převýšov 4:3).

Toto utkání začala možná trochu překvapivě lépe Jaroměř a prvních 15 minut byla lepším týmem, kdy si vytvořila tlak a pár rohových kopů, ovšem branku vsítit nedokázala. Poté se ujali taktovky domácí a v 17. minutě šli po individuální akci do vedení, kdy se prosadil hráč domácích v jaroměřském vápně a bombou prostřelil Ondráčka - 1:0. Ve 33. minutě měli domácí další velikou šanci, kdy nadvakrát zachraňoval gól dnes velmi jistý Ondráček. Ve 35. minutě měli další šanci domácí, ale jaroměřská obrana nebezpečí na poslední chvíli zažehnala. Zbytek poločasu hosté pozorně bránili a nepouštěli domácí do větší šancí.

Do druhého poločasu vstoupili aktivně domácí a byli lepším týmem. V 57. minutě měl obrovskou šanci Bano, ovšem domácího brankáře neprostřelil, a tak udeřilo na druhé straně. Přetažený centr z rohu vápna na zadní tyč v 60. minutě usměrnil hlavou do jaroměřské branky útočník domácích - 2:0. Jaroměřř tento gól nepoložil a tlačila se za svým prvním gólem v nové sezóně. Ten přišel v 69. minutě po penaltovém faulu na aktivního Kloučka. Míč si vzal navrátilec Müller a bombou doprostřed branky prostřelil domácího brankáře - 2:1. Jaroměř tento gól povzbudil a snažila se vyrovnat, ovšem domácí nemilosrdně trestali. V 75. minutě přišel brejk do otevřené hostující obrany a střela na zadní tyč - 3:1. Hned v 79. minutě střela na zadní tyč a gólman Krám inkasuje 4:1. V 84. minutě přihrál Bano ideálně na Petráčka, který ač tísněn, překonal šikovně domácího brankáře - 4:2. V 86. minutě přišla ,,hrubka" jaroměřského brankáře Kráma při odkopu od branky, kdy ,,namazal" přimo na nohu dvěma domácím útočníkům a Ti si již dovedli poradit - 5:2.

Jaroměř nesehrála špatné utkání, kdy v hodně pozměněné a omlazené sestavě oproti jarní části herně a nasazením určitě nezklamala. Před trenérem Kyralem je spousta práce, ale takovýto výkon, navíc bez některých chybějících hráčů (Kilevník, Horák, Kašajík Čenovský, Ruprich, Škoda) dává do dalších zápasu naději. 

Odkaz na stránky, fotky a článek soupeře naleznete ZDE:

Karel Havlíček, trenér FC-HK: V sedmi dnech jsme odehráli třetí utkání, poslední dvě jsme absolvovali pouze se třemi náhradníky a k tomu jsme samozřejmě dvoufázově trénovali. Tento fakt ovlivnil některé faktory, proč toto utkání bylo ze všech třech nejslabší. Chyběl větší pohyb, agresivita, přesnost, ale vázla i organizace. I v této únavě ale kluci dokázali vstřelit pět branek a utkání celkem zvládli. Po třech utkáních s "muži" nás ve středu čeká "dorostenecký" test v Polsku s týmem Wroclawi. 

Roman Kyral, trenér FK Jaroměř: Zasloužené vítězství domácích se kterými jsme vydrželi držet krok do 60. minuty. Poté nám začaly docházet síly a domácí toho využili.

Rozhodčí: Koutník, Krotil, Ludvík

Diváků: 35

první PÚ sezóny 2016-2017 FC HK U-19 - FK Jaroměř A, 16.7.2016, foto: Václav Mlejnek Foto: Jan Ruprich.

Fotogalerie k zápasu:
  - z pohledu Jaroměře, autor Jan Ruprich (Facebook).
  - z pohledu soupeře, autor fchk1999 (Rajče).

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.