Áčko podalo proti favoritovi soutěže statečný výkon a nakonec odešlo poraženo až po penaltách!

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

23. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 30.4.2017 od 17:00.

FK Jaroměř - RMSK Cidlina 1:2P (1:1) (p. 5:6)

Branky: 36. Kilevník - 43. Mokošín

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Michálek-K, Heidler, Knap - Bano, Müller, Čenovský, Petráček (59. Vladeka) - Kilevník, Korenčík

RMSK Cidlina: Strýhal - Žalman, Matějka-K, Stránský, Vrabec - P. Mokošín, Šorm (77. Vincour) - Mejstřík, Trejbal, Zich - Pokorný (89. Obermajer)

Jaroměř se favorita soutěže nezalekla a od začátku zápasu byla velmi pozorná směrem dozadu a nebezpečná při protiútocích. V 10. minutě měl po ideální přihrávce velikou možnost ke skórování domácí Petráček, ale Strýhal ho vychytal. Stejná akce se opakovala o 5 minut později, opět se stejným výsledkem. Zaslouženého gólu se však Jaroměř přeci jen dočkala. Ve 36. minutě přihrál Čenovský na Korenčíka, ten předložil ještě do lepší pozice před prázdnou branku Kilevníkovi, a ten skóroval - 1:0. Když už se zdálo, že Jaroměř poločasové vedení udrží, přišel další ze série rohu hostů a ve skrumáži se nejlépe orientoval Mokošín a z bezprostřední blízkosti vyrovnal - 1:1.

SD FK Jaroměř - RMSK Cidlina, 29.4.2017, foto: Václav Mlejnek Soustředěný brankář Ondráček uhasil řadu žhavých novobydžovských střel. Foto: Václav Mlejnek

Druhý poločas začal velmi opatrně z obou stran. Lepším týmem však byly postupem času hosté, kteří neproměnili několik nadějných protiútoků, které vždy stačila zažehnat pozorná obrana Jaroměře do bezpečí. Jaroměř pozorně bránila a vyřážela do kontrů, ovšem vždy ji chyběla finální nahrávka. Hosté naopak dále hodně zlobili ze standardních sitaucí, které však domácí obrana ,,uskákala", a tak se šlo do penaltového rozstřelu. V tom se několikrát předvedli oba brankáří a bod navíc nakonec putuje do Bydžova.

Jaroměř dnes podala soustředěný a zodpovědný výkon, když byla v prvním poločase lepším týmem, ovšem nedokázala vstřelit více jak jednu branku. Hosté se ve 2. poločase zlepšili, ale na na otočení skóre to nestačilo. 

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Opět jsme sehráli výrazně lepší první půli, než tu druhou. Soupeř byl velmi nebezpečný ze standardních situací. Navíc po změně stran si hosté vytvořili více brankových příležitostí. Bod navíc tudíž putuje do Bydžova zaslouženě.

Vladimír Blažej, trenér RMSK Cidlina: Asi nebudu projevovat velké nadšení z úrovně zápasu ani z našeho výkonu v prvním poločase. V druhé části jsme se přece jen trochu zlepšili, ale naše útočná hra je nyní hodně dole, o čemž svědčí naše produktivita v posledních třech zápasech. Absence našich gólových hráčů je hodně znát. Nicméně z toho, že jsme opět zvládli penaltový rozstřel, mírnou radost mám já i celý tým.

Rozhodčí: Filip, Mucha, Mlynář

ŽK: 30. Müller, 90. Knap - 68. Mokošín, 90. Mejstřík

Diváků: 146

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 


Zkrácený sestřih zápasu:



Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.