Áčko odjíždí z Kostelce s nepořízenou

18. kolo VOTROK KP - hřiště Kostelec n/O. - 26.3.2017 od 15:00

FK Kostelec nad Orlicí - FK Jaroměř 2:0 (1:0)

Branky: 39. Hašek, 93. Králík

FK Jaroměř: Ondráček - Ponikelský, Müller, Horák - Michálek - K, Heidler (78. Korenčík), Kilevník, Bano, Valášek (60. Vladeka) - Vondrouš, Čenovský

FK Kostelec nad Orlicí: Matoušek - Šrámek, Klapal, Kaplan - K, Furda - Cvejn M. (90. Kozel), Kvasnička, Klouda, Krupka (57. Plocek) - Hašek (88. Králík), Švandrlík (81. Cvejn J.)

 

Utkání začalo lépe pro Jaroměř. Po slibně rozvíjejících se akcích chyběla střelba. V 6. minutě, když jedna tato akce probíhala se domácí před vlastní bránou dostali k míči a dlouhou jednoduchou nahrávkou poslali do brejku Švandrlíka, balón převzal Hašek, který se přes stopery dokázal uvolnit a z ostrého úhlu se pokusil o střelbu. Po akci Bana a Kilevníka v 9. minutě následoval roh, který se sehrál na krátko, Kilevník vymotal míč z těžké situace, ale následující střela šla nad. Ve 21. minutě opět průnik nehlídaného Haška, střela nevyužita. Ve 26. minutě běžel znovu Hašek sám na bránu, ale na poslední chvíli ve skluzu zachránil branku dobíhající Müller. Snahy Jaroměře uzemnila první branka ke konci poločasu ve 39. minutě. Domácí záložník běžel po pravém křídle, po zemi nacentroval před bránu, kde si míč našel navíhající Hašek, který jednoduše doklepl do brány - 1:0. Odpověď mohla přijít o 3 minuty později - spolupráce Kilevníka a Ponikelského. Kilevník vybojoval v těžké situaci balón, nahrál po lajně běžícímu Ponikelskému a centroval do vápna, kde ale míč propadl. Sice se k němu dostal Valášek, ale raději zahrál balón do strany. 

Čtrnáct minut po začátku druhého poločasu přišla další šance na vyrovnání. Na dlouhý centr k tyči Valášek nestačil. 63. minuta a opět neuhlídaná dvojice Hašek+Švandrlík. Gólovou šanci zachránil na roh Vladeka. V 82. minutě prošel sám přes půlku hřiště až k malému vápnu Plocek. Jeho střela ale Ondráčkovu síť nenašla. Následovalo vyloučení Müllera za vulgární slova k rozhodčímu a sudí nařídíl před vápnem přímý kop, který domácí nevyužili. V 89. minutě nastal závar před naší brankou. První střela šla do břevna a následující dorážky skvěle na brankové čáře vychytal Ondráček. Po jeho výkopu jsme se naposledy dostali před domácí branku. Po rohu se k míči dostal Bano, prokličkoval se do středu vápna a vystřelil. Bohužel balón smolně trefil Čenovského, a tak byl stav nezměněn. Na samém sklonku utkání, v 93. minutě, domácí podtvrdili dnešní výhru. Králík jednoduše pronikl přes Horáka a na zadní tyč skóroval - 2:0.

 

Jaroměři se nadařilo proměňování standardních situací před vápnem - velmi slibných bylo celkem 11. Zápas byl vyrovnaný se šancemi na obou stranách. 

  

Roman Kyral, trenér FK Jaroměř: V poli vyrovnaný zápas, rozdíl byl jen v tom, že domácí se snažili své útočné akce zakončit střelou, my vymýšleli ještě lepší pozice a za celý zápas nevystřelili na branku. Z tohoto pohledu domácí zvítězili zaslouženě.

Miroslav Umlauf, FK Kostelec nad Orlicí: Nemastné, neslané utkání, střel na branku jako šafránu, hosté se snad mezi tři tyče netrefili ani jednou. Povedlo se nám však zvítězit, což je důležité. Pochvalu zaslouží trojice rozhodčích a diváci, kteří přišli v hojném počtu.

Rozhodčí: Šiling, Mlynář, Kubálek

ŽK: 66. Klapal, 70. Klouda, 73. Švandrlík - 36. Ondráček, 51. Michálek

ČK: 84. Müller

Diváků: 230


 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.