Áčko nepřiznivý stav nedotáhlo, a tak odešlo v posledním domácím zápase poraženo

13. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 6.11.2016 - od 14:00.

FK Jaroměř - SK Libčany 2:3 (0:2)

Branky: 75. Čenovský, 84. Müller - 16. Kabeláč, 39. Jiřík, 73. Karanský

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Holub (K), Müller, Valášek - Vladeka (79. Jaška), Svoboda, Michálek (46. Klouček), Čenovský - Korenčík (69. Častvaj), Bano

SK Libčany: Mašek - Libřický, Mařas, Kabeláč, Friedl - Jiřík (90. Linder), Černý (K), Chromek, Kollár - Polyakov (57. Karanský), Hubička

Od začátku zápasu se hrálo v Růžovce velmi svižné utkání. V 7. minutě nedosáhl Hubička nůžkami na centr Polyakova. V 8. minutě se probíjel hostující obranou Čenovský, ale hostující obránci ho na poslední chvíli dokázali zblokovat. V 15. minutě přišel rychlý brejk domácích, kdy Bano vysunul Vladeku, ale ten se ze strany nedokázal prosadit. V 16. minutě přišel odražený míč na domácí vápno a Kabeláč se trefil přesně k tyči - 0:1. Ve 26. minutě zakombinoval slušně Čenovský s Banem, ale ten nedal. Ve 34. minutě vyslal bombu na brankáře Ondráčka hostující Černý, ale domácí brankář byl na místě. Ve 39. minutě přišla pěkná kombinace hostů, kdy Friedl nacentroval z levé strany a Jiřík se trefil přesně k tyči - 0:2.

KP muži A FK Jaroměř - SK Libčany, 6.11.2016, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

Druhý poločas začal šancí hostů, když Hubička nacentroval na Polyakova, ale ten mířil hlavou vedle. V 52. minutě zahrávali hosté TK z hranice vápna, jehož exekuce se ujal Friedl, ale trefil pouze břevno Ondráčkovy branky. V 63. minutě centroval z pravé strany Klouček, ale Vladeka ve velké šanci nedal. V 73. minutě přišel rychlý protiútok hostů a centr Libřického, který proměnil hlavou hostující Karanský - 0:3. Jaroměř se nevzdala a hrnula se na branku hostů. V 75. minutě vykřesal jiskru naděje Čenovský, který využil dobrou přihrávku od Kloučka, udělal kličku hostujícímu Maškovi a skóroval - 1:3. V 84. minutě bylo ještě veseleji. Müller napřáhl ze 30ti metrů a jeho prudká střela skončila za zády brankáře Maška 2:3. Jaroměř vycítila šanci na zvrat a hrnula se za vyrovnáním. Hosté však všechny centry a závary odvrátili a těsné vítězství již ubránili.

Jaroměř dnes i přes složitou personální situaci nepodala úplně špatný výkon a v Růžové ulici se hrál po celou dobu otevřený fotbal s šancemi na obou stranách. Hosté vedli již o 3 góly, ale domácí se nevzdali a bojovali až do konce. Za zmínku stojí výkon a přístup ,,veterána" Daniela Svobody, který odehrál za víkend 2 zápasy a nutno říci, že s velikým přehledem.

Roman Kyral, trenér FK Jaroměř: Proti kvalitnímu soupeři z Libčan jsme se těžko prosazovali. Po většinu zápasu jsme tahali za kratší konec. Až za stavu 0:3 jsme se zvedli, podařilo se nám snížit až na 2:3, ale na víc jsme bohužel nedosáhli.

Jan Schejbal, předseda SK Libčany: Celé utkání vytrvale pršelo, přesto se hrál kvalitní fotbal, my jsme byli o poznání aktivnější. Ve druhé půli jsme neproměnili ještě několik vyložených příležitostí k navýšení vedení a rozhodnout tak definitivně. Místo toho domácí vstřelenou brankou ožili a utkání zdramatizovali. Cenné vítězství jsme si ovšem pohlídali.

Rozhodčí: Pešava, Bečvář, Hlaváč

DS: Mudruňka

ŽK: 68. Ondráček - 80. Chromek, 85. Kollár, 88. Černý, 89. Karanský

Diváků: 105

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.