Áčko podalo v Bělohrade mdlý výkon, a tak odjíždí domů bez bodu

12. kolo VOTROK KP - hřiště Bělohrad - 30.10.2016 - od 14:30.

TJ Lázně Bělohrad - FK Jaroměř 2:0 (1:0)

Branky: 18. Kazda, 62. Odvárko

TJ Lázně Bělohrad: Gall - Zejfart (72. Holomba), Kazda (K), Černý, Blažek - Šrám, Loner, Wagenknecht, Suchánek (82. Šorm R.), Berger (89. Šorm M.)- Odvárko (87. Feix)

FK Jaroměř: Ondráček - Valášek, Holub (K), Müller, Horák (72. Klíž) - Klouček, Michálek, Bano (66. Böhm), Knap - Korenčík (33. Vladeka), Čenovský

Úvod zápasu vyšel Jaroměři náramně a byla jednoznačně lepším týmem Hned v 1. minutě přehazoval Bano domácí obranu, kde byl Korenčík, ale sám před brankářem Gallem ho nedokázal přelobovat. Ve 2. minutě měl dobrou šanci Klouček po odraženém míči po rohu, ale netrefil ideálně. V 17. minutě tak z ničehonic udeřilo. Domácí zahrávali rohový kop, který Jaroměř odvrátila, míč se však následně vrátil do jejího vápna a důrazný Kazda v mlýnici skóroval - 1:0. Od tohoto gólu byla hra neurovnaná a bez šancí na obou stranách. Ve 37. minutě střílel nebezpečně Odvárko, ale Ondráček byl na místě.

V 53. minutě stříleli v rychlém sledu po sobě domácí Berger a Odvárko, ale Ondráček chytá. V 61. minutě přišel centr z pravé strany a nekrytý Odvárko skóroval - 2:0. Po tomto gólu Jaroměř začala konečně hrát, ale nedokázala proměnit ani ty nejvyloženější šance. V 77. minutě přihrál Holub na Vladeku, který vystřelil, ale Gall chytá. V 82. minutě měl 100% šanci Knap, ale ve vyložené šanci branku domácích netrefil. V 88. minutě utekl napravo Vladeka, přihrál před branku úplně volnému Čenovskému, ale ten v další vyložené šanci trefil pouze nohy domácího brankáře.

Jaroměř dnes podala velmi slabý a mdlý výkon. Její hře scházela přesnost, důraz a hrála zbytečně komplikovaně. Když se k tomu přičetla její špatná koncovka a bojovný výkon domácích, zrodilo se tak zasloužené vítězství domácích.

Roman Kyral, trenér FK Jaroměř: Dnes jsme nepodali vůbec dobrý výkon. Naší hře chyběla přesnost, důraz a zaujetí pro hru. Začali jsme hrát až za stavu 2:0, měli jsme v závěru 2 obrovské šance na vyrovnání, ale i tak to bylo prostě málo. Velmi dobrý výkon dnes odvedla trojice rozhodčích.

Rozhodčí: Rychtár, Trebal, Krucký

DS: Wolf

ŽK: 53. Odvárko, 57. Kazda - 60. Knap, 68. Michálek

Diváků: 154

KP muži A TJ Lázně Bělohrad - FK Jaroměř, 28.10.2016, foto: Jan Ruprich Foto: Jan Ruprich.

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.