Áčko nedalo gól ze hry ani Chlumci, a tak odešlo doma poraženo!

15. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 28.9.2016 - od 16:30.

FK Jaroměř - FK Chlumec n. Cidlinou 1:2 (0:1)

Branky: 75. Čenovský (p.k.) - 26. Jelínek, 50. Kučera M.

FK Jaroměř: Jaška - Rejchrt, Holub (K), Michálek, Ruprich (83. Vít) - Klouček, Čenovský, Bano (61. Böhm), Knap (61. Müller) - Vladeka (46. Kilevník), Korenčík

FK Chlumec nad Cidlinou: Kukal - Beneš (K), Homoláč, Jelínek, Bráborec - Vopátek, Vejr (82. Branský), Kučera M. (90. Němec), Kučera J. - Dušek, Staněk (71. Šafránek)

Jaroměř začala aktivně a hned ve 2. minutě přihrál míč Klouček na Korenčíka, ale ten na míč nedosáhl. V 9. minutě střílel hostující Dušek vedle.Ve 14. minutě prokličkoval hostující obranou Bano, ale míč na poslední chvíli odehráli hostující hráči na roh. Ve 26. minutě chybovala Jaroměř a hostující Jelínek vstřelil úvodní gól zápasu - 0:1. Hned ve 29. minutě střílel jen těsně vedle hostující Vopátek. Ve 32. minutě kopala Jaroměř roh, ale hlavička Holuba šla těsně vedle. Ve 38. minutě se do zakončení dral Čenovský, ale jeho střelu hosté odehráli na roh.

Do 2. poločasu vstoupila Jaroměř s cílem utkání otočit. Ve 48. minutě střílel Kilevník vysoko nad. V 50. minutě hlavičkoval po trestném kopu hostující Kučera M. přesně a opařil tak domácí hráče i diváky - 0:2. Jaroměř se i po tomto gólu tlačila alespoň za snížením, ale dobře pracující obrana hostů ji do vážnějších šancí nepouštěla. V 76. minutě zahráli hosté ve svém vápně rukou a kopala se penalta. Tu bezpečně proměnil Čenovský a snížil - 1:2. Jaroměř se po tomto gólu ještě více tlačila do zakončení a měla veliký tlak, ale žádnou ze svých šancí nedokázala proměnit. Asi největší šanci měl v 86. minutě z trestného kopu Kilevník, ale branku hostů minul.

Jaroměř dnes nepodala dobrý výkon a hlavně první poločas prohospodařila. Nedostávala se do zakončení a hrála velmi nepřesně a komplikovaně. Druhý poločas byl přeci jen lepší, ale vítězství si odvážejí hosté.

Roman Kyral, trenér FK Jaroměř: Pokračuje naše trápení směrem dopředu ze zápasu se Slavií. Nejsme schopni si vytvořit trvalý tlak, natož nějaké gólové šance. Musíme na tento zápas rychle zapomenout a co nejdříve se vrátit k naší hře.

Petr Průcha, trenér FK Chlumec n.C.: Personální problémy před zápasem nás nezlomili.Tým hrál 70 min. tak jak jsme si řekli a zaslouženě vedl. Domácí přeskupili řady, vysunuli Holuba do záložní řady a bylo zle. Snížení z penalty 17 min. před koncem udělalo z mače pořádné drama.S vypětím všech sil a nutno podotknout i s určitou dávkou štěstí jsme ale cenné vítězství ubránili., Jsme velice šťastní.

Rozhodčí: Martínek, Kout, Fišer

ŽK: 22. Rejchrt, 63. Ruprich - 68. Kučera M., 79. Vejr, 82. Bráborec, 93. Kukal

Diváků: 166

KP muži A FK Jaroměř - Chlumec nad Cidlinou, 28.9.2016, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.