Áčko neproměnilo spoustu šancí včetně penalty, a tak v Provodově ztratilo bod

2. kolo VOTROK KP - hřiště Provodov- 21.8.2016 - od 17:00.

Sokol Provodov - FK Jaroměř 1:2P (1:1)

Branky: 75. Belák - 22. Kilevník

Rozhodující penalta: Holub

Sokol Provodov: Vacho - Kratěna, Kulhánek, Belák, Chmelík - Khun (63. Fiedler), Nejman (K), Goll (70. Nožka), Rojšl - Srkal, Polák (88.Bogusz)

FK Jaroměř: Ondráček - Ruprich, Holub (K), Müller (65. Rejchrt), Horák - Klouček, Michálek, Bano, Knap - Kilevník, Čenovský

Áčko začalo zápas v Provodově na perfektně připraveném ,,pažitu" pěkně zostra a hned ve 4. minutě mělo velikou šanci. Kilevník vysunul Čenovského, ale ten domácí branku minul. V 11. minutě postupoval na domácí branku úplně sám Knap, ale míč si bohužel v poslední chvíli ukopl. V 15. minutě střílel prudce Müller, ale Vacho byl na místě. V 18. minutě měl agilní Knap další šanci, ale domácí brankář Vacho jeho střelu nohou reflexivně vyrazil. Ve 23. minutě již konečně udeřilo. Knap prošel do vápna a přihrál pod sebe Kilevníkovi, který zamířil přesně na vzdálenější tyč - 0:1. Ve 35. minutě měla Jaroměř další šanci, když napravo utekl Kilevník a vystřelil, ale brankář domácích byl opět na místě.

KP muži A Sokol Provodov - FK Jaroměř, 21.8.2016, foto: Václav Mlejnek Martin Kilevník vstřelil jediný gól Jaroměře ve 22. minutě. Foto 2x: Václav Mlejnek.

Druhý poločas přinesl spíše boj o každý metr hřiště než fotbal. Domácí více bojovali a Jaroměř nedokázala udržet více míč na svých kopačkách. Jaroměř měla sice více ze hry, ale do žádné vyložené šance se nedokázala přes urputnou domácí obranu dostat. V 73. minutě byl ve vápně faulován pronikající Čenovský a kopala se penalta. K té se postavil jaroměřský Kilevník, ale domácí branku minul. Potvrdilo se tak staré pořekadlo nedáš-dostaneš. Domácí kopali v 76. minutě trestný kop. Střela, který mířila vedle se dostala k volnému Belákovi a ten z jediné!!! střely na jaroměřskou branku v zápase vyrovnal. Jaroměř po tomto gólu přidala a tlačila se za vítězným gólem. V 83. minutě utekl napravo Klouček, přihrál pod sebe na Bana, který ale se svou velikou šancí nenaložil nejlépe.

Jaroměř sehrála v Provodově dobré utkání. Zvláště pak v 1. poločase byla jednoznačně lepším týmem, ale sráželo ji neproměňování vyložených šancí. Rozhodnout mohla z penalty, ale tu neproměnila, a tak domácí z jediné střely na branku vstítili branku. Penaltový rozstřel pak Jaroměř díky Ondráčkovi zvládla a získala zasloužený plusový bod navíc.

Trenér Dudek, Sokol Provodov: V dnešním zápase jsme získali jeden bod díky našemu gólmanovi. Hosté nás první poločas přehrávali a zaslouženě vedli 1:0. Ve druhé půli se hra vyrovnala a vyrovnali jsme. Penalty jsme opět nezvládli. Velkou pochvalu zaslouží trojice rozhodčích.

Roman Kyral, trenér FK Jaroměř: První poločas jsme měli zápas naprosto pod kontrolou a jen nemohoucnost v naší koncovce a výborný domácí gólman zapříčinil to, že jsme vedení nenavýšili. Druhý poločas domácí více bojovali a hra se začala vyrovnávat. Zlomovým okamžikem byla naše neproměněná penalta za stavu 1:0 pro nás. Domácí pak z jediné střely na branku po standardní situaci dali vyrovnávací gól. Penalty jsme zvládli dobře a připsali si tak zaslouženě bod navíc.

Rozhodčí: Bačo, Šlezingr, Krucký

DS: Vancl

ŽK: 12. Goll, 59. Polák, 71. Chmelík, 74. Srkal - 35. Ruprich, 53. Horák, 64. Michálek, 64. Bano

Diváků: 180 (z toho 100 z Jaroměře)

KP muži A Sokol Provodov - FK Jaroměř, 21.8.2016, foto: Václav Mlejnek Utkání v Provodově se odehrálo před početným jaroměřským publikem.

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Penaltový rozstřel z mobilu Jana Rupricha zde:

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.