Áčku vyšel vstup do nové sezóny výborně a deklasovalo Dobrušku!

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

1. kolo VOTROK KP - hřiště Jaroměř - 14.8.2016 - od 17:00

FK Jaroměř - SK Dobruška 7:1 (1:0)

Branky: 14. Čenovský (p.k.), 49. Čenovský, 52. Korenčík, 58. Čenovský, 65. Korenčík, 67. Korenčík, 79. Bano - 74. Mikušík

FK Jaroměř: Ondráček - Ruprich, Holub (K), Müller (55. Kilevník), Horák (75. Rejchrt) - Klouček, Michálek, Bano, Knap (67. Vladeka) - Korenčík, Čenovský (75. Böhm)

SK Dobruška: Pěnička - Hrabar, Žid, Kříž (84. Hubáček), Eimann - Havlík (46. Matula), Krahulec, Mikušík, Šotola - Jirásek, Majer (46. Čopík)

Jaroměř vstoupila do zápasu jako uragán a od začátku byla jednoznačně lepším týmem. V 7. minutě přišel závar před brankou hostů, kdy Klouček centroval na Knapa, ale ten v tísni nedokázal skórovat. V 8. minutě střílel Horák jen těsně vedle hostující branky. V 11. minutě přihrál Knap ideálně na Korenčíka, který postupoval úplně sám na hostujícího brankáře, ale nedal. Ve 13. minutě se připoměli poprvé a hned vážně hosté. Rychlý Majer se probil do domácího vápna až před Ondráčka, ale ten nohou jeho šanci vykopl. Ve 14. minutě udeřilo na druhé straně. Čenovský kličkoval v hostujícím vápně mezi obránci Dobrušky a po 3 kličce byl faulován hostujícím brankářem a kopala se penalta. Tu bezpečně proměnil sám faulovaný - 1:0. Ve 20. minutě střílel 2x Bano, ale netrefil. Hosté v této pasáži vyrovnali hru a hrozili z rychlých brejků a standardních situací, které však vždy dokázala vyřešit domácí obrana v čele s Ondráčkem. Ve 31. minutě střílel agilní Korenčík vedle hostující branky. Ve 43. minutě měla Jaroměř obrovskou šanci. Bano přihrál na Čenovského, který udělal kličku gólmanovi, ale prázdnou branku netrefil.

KP FK Jaroměř - SK Dobruška, 14.8.2016, foto: Václav Mlejnek Martin Čenovský oblafnul dobrušského brankáře Pěničku celkem třikrát.

Vstup do 2. poločasu vyšel Jaroměři na výbornou a během krátké doby rozhodla zápas. Ve 49. minutě přihrál Klouček pod sebe na Čenovského, který nadvakrát překonal hostujícího brankáře - 2:0. Hned v 52. minutě bylo v Růžovce ještě veseleji. Čenovský přihrál do ulice na Korenčíka a ten podél gólmana uklidil míč do sítě - 3:0. V 58. minutě vyvezl míč Horák a přihrál Čenovskému, který zkompletoval hattrick - 4:0. V 60. minutě viděl 2. žlutou kartu v zápase hostující Hrabar a putoval do sprch. V 65. minutě střílel prudce Ruprich, jeho střelu vyrazil hostující brankář pouze před sebe, míč se dostal k Banovi, který dal pod sebe na Korenčíka, a ten se nemýlil - 5:0. Hned v 67. minutě zkompletoval hattrick i další hráč domácích. Čenovský prošel ze strany hřšitě do vápna, přihrál pod sebe a Korenčík se nemýlil - 6:0. Po této kanonádě domácí trochu polevili a hosté toho využili. V 74. minutě kopali hosté trestný kop. K tomu se postavil nejlepší hráč hostů - Mikušík a trefil se náramně, když Ondráček byl bez šance - 6:1. V 79. minutě přihrál Kilevník elegantně na Bana, ten udělal kličku hostujícímu brankáři a skóroval - 7:1. V 88. minutě mohl skórovat i Kilevník, ale míč již směřující do hostující sítě vykopl z brankové čáry hostující Čopík.

Jaroměř vstoupila do zápasu velmi dobře, byla aktivním týmem a zaslouženě vedla. Ve 2. poločase ještě zvýšila obrátky a hosté nestíhali čelit jejím útokům. Velmi dobrý výkon celého týmu a zaslouženě vysoké vítězství. Velmi dobře odřídila dnešní zápas i trojice rozhodčích.

Roman Kyral, trenér FK Jaroměř: I když jsme se ujali brzy vedení, tak i soupeř měl šance ke srovnání. Až druhý gól ve 2. poločase zápas zlomil v náš prospěch a utkání jsme pak již kontrolovali a dovedli do vítězného konce.

Milan Petřík, trenér SK Dobruška: Utkání se nám nepovedlo a zejména druhý poločas jsme odehráli tak naivně, že domácí kralovali a neomlouvá nás ani to, že jsme hráli o deseti hráčích.

Rozhodčí: Trejbal, Vojtěch, Pešava

DS: Hubička

ŽK: 14. Pěnička, 37. Hrabar

ČK: 60. Hrabar (po 2. ŽK)

Diváků: 238

KP FK Jaroměř - SK Dobruška, 14.8.2016, foto: Václav Mlejnek Druhý dnešní hattrikář Filip Korenčík. Foto 2x: Václav Mlejnek

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:



Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.