Klubový medailon: Jan Bano

Záložník A týmu Jan Bano slaví 17. prosince 2015 své 17. narozeniny. Jeho spoluhráče při té příležitosti vyzpovídal Jan Ruprich.


 Jan Bano (* 17.12.98)

Jaroměřský odchovanec odehrál za tým A ve dvou sezónách 1522 minut. Nezapomenutelným se stal jeho první gól za tým mužů, který v sezoně 2014/15 KP vstřelil Slavii Hradec Králové v poslední minutě zápasu bezprostředně po svém vstupu na trávník.

Adam Horák, obránce:

Poprvé jsme spolu hráli asi v Áčku. Beny má výbornou techniku a je s ním sranda v kabině. Hraje se mi s ním dobře. Až bude mít víc zkušeností, tak by mohl hrát i výš než v divizi. Má dobrou kličku, hlavně dokáže dát skoro každému jesle.

Gól, který se mu nejvíc povedl? To nevím, už dlouho žádný nedal. Samozřejmě si dělám srandu… za dorost dal spoustu pěkných gólů. Přeju mu hodně fotbalových úspěchů.


Ondřej Častvaj, záložník:

S Benym hraju od mladších žáků. Máme stejný ročník narození, takže spolu hrajeme pořád. Na hřišti je nepředvídatelný a v kabině je s ním sranda. Za poslední dva roky udělal neuvěřitelný skok. Takže Koště, vítej do klubu 17 letých .


Jan BanoJan Bano v divizním zápase proti Jablonci nad Jizerou 18.10.2015, foto: Václav Mlejnek


Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.