Oslabené áčko vyhrálo po bojovném výkonu ve Vysoké a drží podzimní neporazitelnost !

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

7. kolo VOTROK KP - 20.9.2014 od 16:30 - hřiště Vysoká nad Labem

FK Vysoká nad Labem - FK Jaroměř 1:2 (1:1)

Branky:  7. Škoda, 75. Kašajík - 41. Škvrňák

FK Vysoká nad Labem:  Menšl - Duben, Ptáček, Prorok, Píša-K - Podlipný, Sůra, Haken, Škvrňák - Bělka, Hejzlar (71. Dvořák)

FK Jaroměř: Ondráček – Horák, Ruml, Hrobský-K, Rejchrt - Seifert (28. Hekele), Michálek, Ruprich, Kašajík, Čenovský (54. Ameti (77. Vít)) - Škoda

Úvod zápasu začal velikým tlakem domácího týmu. Byla to však Jaroměř, kdo šel do vedení. V sedmé minutě přihrál ideálně za obranu Kašajík Škodovi, a ten si s touto šancí dokázal poradit - 0:1. Domácí svůj tlak stupňovali a v poli byli lepším týmem. Do žádné velké šance se však dlouho nemohli dostat. Za zmínku stojí až pěkná střela aktivního Hakena ve 31. minutě. V téže minutě vyslal bombu na domácí branku bez přípravy Čenovský. Ve 34. minutě zahrávali domácí standardní situaci, po které trefil Hejzlar hlavou břevno. Z následného brejku se tlačil do dobré šance Čenovský, ovšem střela mu nesedla. Ve 37. minutě měl gólovku kanonýr Škoda. Ve vápně se v mlýnici obtočil okolo domácího stopera a vystřelil. Menšl však ukázal své kvality a futsalovou průpravu, a gólovou střelu nohou reflexivně vyrazil. Když už se zdálo, že Jaroměř udrží poločasové vedení, přišel Výkop Menšla, který propadl za obranu Jaroměře, a tam číhal rychlý Škvrňák, který přeloboval vyběhnuvšího Ondráčka - 1:1.

Druhý poločas pokračovala herní převaha domácího týmu. Do první šance se domácí dostali po rohovém kopu v 52. minutě, ovšem Podlipný hlavičkoval těsně vedle. V 68. minutě kopali domácí další roh a znovu Podlipný z dorážky jen těsně minul jaroměřskou branku. V 75. minutě přišel druhý gól Jaroměře. Škoda vybojoval zdánlivě ztracený míč a prostrčil mezi beky Kašajíkovi, který postupoval sám na Menšla a dal mu jesle - 1:2. Od této doby se Jaroměř soustředila pouze na bránění výsledku a podnikala rychlé a nebezpečné brejky. V 81. minutě zahrávali domácí další standardku, kdy se dostal k hlavičce Ptáček, ale minul hostující branku. V 90. minutě přišla poslední standardka domácích, po které trefil Bělka břevno jaroměřské branky.

Oslabená Jaroměř (chyběli: Holub, Exnar, Ponikelský) sehrála ve Vysoké těžký zápas, ve kterém obětavě bojovala o každý metr hřiště. I přesto, že domácí byli herně lepším týmem a měli více šancí ke vstřelení gólu, tak Jaroměř důležité a těsné vítězství v hektickém závěru uhájila.

Karel Vítek, trenér Vysoké nad Labem: Stejně jako minulý týden jsme ztratili 3 body v utkání, ve kterém jsme po většinu času byli lepším týmem, měli herní převahu a vytvořili si i více brankových příležitostí ke skórování. Soupeř ze 3 šancí 2 proměnil, my z 5 jen jedinou, když jsme mj. 2x v jasné pozici trefili jen břevno. Hosté byli efektivnější a tak si odvážejí šťastnou výhru.

Miloš Exnar, trenér Jaroměře: Dnešní tři body jsou z kategorie ubojovaných, o to jsou však pro nás cennější. V defenzivě jsme některé pasáže hry zvládli jen díky sebeobětování hráčů a díky nezměrné touze neinkasovat. Domácí byli celkově fotbalovější, my jsme naopak byli efektivnější v brejkových situacích. Velmi si vážíme fanoušků, kteří nás podporují i v zápasech na hřištích soupeřů.

Rozhodčí: Nádeník, Blaschke(KFS LB), Krotil

DS: Slavíček

ŽK: 23. Prorok, 83. Škvrňák - 83. Hrobský

Diváků:  160

KP FK Vysoká nad Labem - FK Jaroměř, 20.9.2014, foto: Václav Mlejnek Momentka z utkání. Foto: Václav Mlejnek

Celá galerie k zápasu zde.

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:



Ohlasy v tisku:

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.