Áčko vyhrálo po velmi dobrém výkonu šlágr kola a dál drží první místo v KP !

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

5. kolo VOTROK KP - 7.9.2014 od 17:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - SK Jičín 2:1 (2:1)

Branky: 41. Škoda z p.k., 42. Škoda - 39. Veg

FK Jaroměř: Ondráček – Horák A., Ruml, Hrobský-K, Ponikelský - Exnar, Holub, Michálek, Kašajík (65. Ruprich), Čenovský - Škoda (79. Častvaj (85. Bano (90. Plhal)))

SK Jičín: Puš - Miler, Ulvr, Řeháček, Drusan - Vavrinec, Gaubman, Mikolášek (31. Hejtmánek), Veg - Vacek, Havlík (67. Bucek)

Utkání začalo pěkně zostra a hned v úvodu zápasu vyslaly nebezpečné střely hráči obou týmů. Na straně domácích to byl Exnar, na straně hostů pak Mikolášek. Od 5 minuty začala Jaroměř tlačit Jičín před svou šestnáctku. V 11 minutě už vstřelila gól Škodou, ovšem nebyl pro offside uznán. Ve 14 minutě prošel zprava do vápna Čenovský, ale jeho střela skončila těsně vedle. Ve 25 minutě se probil obranou hostů Kašajík a nebezpečně vystřelil. Puš vyrazil střelu před sebe na kterou jen těsně nedosáhl Exnar. Ve 32 měli první větší šanci hosté, když po nedorozumění domácí obrany chytal Ondráček balón na brankové čáře. Ve 34 minutě utekl na pravém křídle Škoda a předložil před branku Exnarovi, před kterým však obrana míč uklidila do bezpečí. Místo toho, aby Jaroměř vedla minimálně o 2 branky, tak z ničeho nic inkasovala. Ve 39 minutě prošel do Vápna domácích Veg a bombou na přední tyč překonal Ondráčka - 0:1. Jaroměř tento gól nabudil k ještě větší aktivitě a hned z rozehrávky šla do útoku, kdy byl ve vápně sražen Exnar a kopala se penalta. Tu bezpečně proměnil domácí kanonýr Škoda - 1:1. Další 2 minuty nato přihrál Kašajík do vápna Exnarovi, který vystřelil. Jeho střelu brankář Puš vyrazil a tento míč se nakonec odrazil ke Škodovi, který v nelehké pozici strhl vedení na stranu domácích - 2:1.

Ze začátku druhého poločasu se oba týmy nejdříve rozkoukávaly. Ve 49 minutě se dostal do vápna hostí Kašajík a přihrál Exnarovi, jehož střela levačkou však neměla potřebnou razanci. V 55 minutě se dostali do šance hosté, když znovu Veg prudce vystřelil, ale Ondráček byl připraven. V 56 minutě prošel obranou hostů Holub, ale jeho prudká střela šla těsně nad. V 57 minutě měl další velikou šanci Škoda, ale přestřelil. Tlak domácích byl obrovský, ale ti neproměnili ani i ty nejvyloženější šance. V 61 minutě střílel Kašajík bodlem těsně vedle. V 67 minutě přišla situace po níž byl zcela zbytečně vyloučen za protesty domácí Exnar a hosté vycítili šanci na zvrat. Přitlačili domácí před jejich vápno, ale do žádné vyložené šance se za 20 minut nedostali. Naopak Jaroměř hrozila z brejků, když velikou šanci ke skórování měli postupně Michálek, Čenovský a střídající Bano.

Jaroměř byla od začátku jednoznačně lepším týmem, a to především v prvním poločase, kdy předváděla hezký a kombinační fotbal plný šancí. Ve druhém poločase si situaci zkomplikovala zbytečným vyloučením, ale důležité vítězství bojovným výkonem v závěru zápasu uhájila a naprosto zaslouženě zvítězila. 

KP FK Jaroměř - SK Jičín, 7.9.2014, foto z videa: Václav Mlejnek Martin Škoda s brankářem soupeře za zády zvyšuje ve 42. minutě na konečných 2:1. Foto z videa: Václav Mlejnek.

Miloš Exnar, trenér Jaroměře: Sehráli jsme zatím fotbalově nejkvalitnější první poločas. Soupeř sice šel do vedení, ale fotbal je spravedlivý. Druhou půli jsme si zkomplikovali zcela zbytečným vyloučením a posledních dvacet minut jsme se v oslabení bránili tlaku hostí. Tří bodů si ceníme, velmi děkujeme fanouškům za podporu.

Kubíček Viktor, asistent Jičína: Za krásného fotbalového počasí se hrál oboustranně útočný fotbal. Naše mužstvo šlo po pěkném průniku Vega do vedení 0:1. Bohužel, během následujících tří minut jsme vyprodukovali dvě hrubé individuální chyby a darovali jsme domácím poločasové vedení 2:1. Ve druhém poločase jsme se snažili vývoj utkání otočit, ale to se ani při 20-ti minutové přesilovce, kdy domácím byl vyloučen Exnar, nepodařilo a poprvé jsme vyšli bodově naprázdno.

Rozhodčí: Šiling, Klečka, Šmída

DS: Mazura

ŽK: 63. Michálek, 67. Exnar - 43. Puš, 83. Vavrinec

ČK: 67. Exnar

Diváků: 224

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:


Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.