Premiéra áčka v nové sezóně vítězně !

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

1. kolo VOTROK KP - 10.8.2014 od 17:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - SK Sparta Úpice 3:0 (1:0)

Branky:  17. Čenovský, 48. Škoda, 68. Exnar

FK Jaroměř: Ondráček - Horák A. (70. Rejchrt), Ruml, Hrobský-K, Ponikelský - Exnar (78. Plhal), Holub, Kašajík (81. Németh), Ruprich, Čenovský (65. Seifert) - Škoda

SK Sparta Úpice: Kobos-K - Kolman, Kulhánek, Peterka, Kejzlar - Čepelka (79. Luštinec), Marel, Rada, Mach - Petr, Jaroš (79. Kafka)

Úvod zápasu byl hodně nervózní s řadou nepřesností na obou stranách, kdy hosté byli nebezpečnější. Udeřilo však na druhé straně. V 17 minutě uvolnil Exnar ideálně Čenovského, který obešel Kobose a pravou nohou skóroval - 1:0. I přes vstřelenou branku se Jaroměři nedařila kombinace a ztrácela spoustu míčů. Ve 26 minutě měl velikou šanci hostující Jaroš po přihrávce Petra.

KP 1.kolo FK Jaroměř - Sk Sparta Úpice 10.8.2014, foto: Václav Mlejnek Oslava prvního gólu Martina Čenovského.

Druhý poločas začala Jaroměř dobře. Kašajík přihrál mezi beky Škodovi, který svou šanci proměnil - 2:0. Domácí tato branka uklidnila a od této doby byla lepším týmem. V 67 minutě předvedl fotbalovou parádu Kašajík, kdy prokličkoval mezi čtveřicí obránců a přihrál úplně volnému Exnarovi - 3:0. V 75 mintuě měl obrovskou šanci Exnar po přihrávce Škody, ovšem střílel nad. V 81 trefil po závaru tyč hostující branky Rejchrt. V 84 minutě postupoval sám na branku Úpice Škoda, ovšem střílel těsně vedle.

Jaroměř odehrála první poločas velmi nervózně a se spoustou ztrát, ale i přesto šla do vedení. Od druhého gólu se již uklidnila a připsala si tak z celkového pohledu zasloužené vítězství. 

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Vždy je dobré vstoupit do sezóny vítězstvím. V první půli jsme působili hodně nervózně, půle druhá již přinesla z naší strany mnohem lepší kombinační fotbal, který přinesl góly v soupeřově síti.  

Bohumil Kafka, sekretář hostů: Dnes jsme řešili personální krizi, přesto se na to nemůžeme vymlouvat. V prvním poločase jsme hráli dobře, poté šjel náš výkon dolů. Domácím gratulujeme k zaslouženému vítězství.

Rozhodčí: Hájek, Svoboda, Kánská

DS: Slavíček

ŽK: 34. Kejzlar

Diváků: 189

KP 1.kolo FK Jaroměř - Sk Sparta Úpice 10.8.2014, foto: Václav Mlejnek Zahajovací sestava FK Jaroměř v nových dresech. Foto z videa: Václav Mlejnek

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:


Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.