Áčko udolalo houževnatý Chlumec těsným vítězstvím

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

24. kolo VOTROK KP - 3.5.2015 od 17:00 – hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - FK Chlumec n.C. 2:1 (1:1)

Branky: 33. Ruml, 70. Holub - 1. Jelínek D

FK Jaroměř: Ondráček – Horák, Ruml, Hrobský-K, Rejchrt - Valášek (33. Bano), Holub, Ruprich, Svoboda (65. Seifert), Čenovský - Exnar (90. Častvaj)

FK Chlumec n.C.: Kukal - Koubek, Kosař, Vopátek (60. Janda), Beneš-K - Jelínek D., Hanuš, Herman, Jelínek J. - Labík, Veselský

Jaroměř nemohla začít utkání hůř. Hned ve 45 sekundě vyrazil Ondráček střelu hostů na tyč a odražený míč usměrnil do domácí sítě se štěstím David Jelínek - 0:1. Tento gól domácí viditelně opařil a dlouho se nemohli dostat do hry. Chlumec byl v této fázi zápasu herně mírně lepším týmem, ovšem do žádné vyložené šance se nedostal. První vážnější šanci měla Jaroměř ve 27 minutě, ovšem střela Exnara byla zblokována hostujícími obránci. Ve 33 minutě Jaroměř vyrovnala. Střídající Bano rozehrál TK a jednoduchý míč propadl mezi rukavicemi brankáři hostí Kukalovi a Ruml už měl snadnou úlohu - 1:1. Tento gól Jaroměř probudil a od této doby na hřišti po zbytek poločasu dominovala. Ve 40 minutě přihrával Svoboda na Holuba, ale jeho střelu ze strany Kukal vyrazil. Ve 44 minutě střilel nenápadně k tyči Bano, ale Kukal byl na místě. Ve 45 minutě měl další šanci Exnar, ovšem byl již ve velikém úhlu.

muzi A FK Jaroměř - Chlumec nad Cidlinou 3.5.2015, foto z videa První gól Jaroměře. Pavel Ruml střílí do prázdné brány. Foto z videa.

Druhý poločas začal opatrně z obou stran. V 50 minutě zatáhl míč Hanuš, přihrál na vápno Vopátkovi a jeho pumelice skončila těsně nad. V 55 minutě utekl z poloviny hřiště Labík a postupoval sám na Ondráčka, ten ho však vychytal. Od této chvíle se na hřišti spíše bojovalo, než hrálo. V 63 minutě měl Chlumec velikou šanci. Nebezpečný Labík vystřelil na zadní tyč, ovšem Ondráček vytáhl výborný zákrok a svůj tým znovu podržel. V 72 minutě zahrával TK Exnar. Na jeho prudký centr si naběhl Holub a hlavičkou přes celé vápno na zadní tyč vstřelil vítězný gól - 2:1. Od této chvíle se hosté stnažili vyrovnat a tlačili se před branku Jaroměře, ovšem gól se jim vstřelit nepodařilo. Pojistku výsledku mohla dát Jaroměř 2x z brejku, ovšem ani jeden z nich v 76, resp. v 80 minutě nedokázala dobře dohrát. V 87 minutě měli po rohovém kopu šanci na vyrovnání hosté, ovšem jejich hlavička šla nad branku Ondráčka.

Jaroměř poznamenal první a velmi rychlý gól. Dlouho se nemohla dostat do tempa, což se jí povedlo až vyrovnávacím gólem, když po zbytek poločasu byla lepším týmem. Druhý poločas se na hřišti spíše bojovalo a šťastnějším týmem byla nakonec domácí Jaroměř.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnešní tři body jsou z kategorie ubojovaných, herně nám zápas nevyšel podle našich představ. Hodně dlouho jsme se otřepávali z velmi rychle obdržené branky. Bohužel jsme měli jenom krátkou pasáž v první půli, kdy jsme zcela kontrolovali hru. Chlumec se představil jako velmi houževnatý soupeř, který do posledních chvil sahal po remíze.

Ladislav Heger, vedoucí hostů: Vyšel nám vstup do zápasu, kdy jsme se v první minutě dostali do vedení a od té chvíle nás bylo plné hřiště. Bohužel jsme další šance nevyužili. V dobrém výkonu jsme pokračovali i ve druhém poločase. Podle mého názoru dnes nevyhrál lepší, ale šťastnější tým.

Rozhodčí: Medlík, Erlebach, Vitvar

DS: Mazura

ŽK: 69. Ruprich, 78. Horák - 16. Labík, 65. Jelínek D.

Diváků: 189

muzi A FK Jaroměř - Chlumec nad Cidlinou 3.5.2015, foto z videa Střelec druhého gólu Jan Holub (uprostřed se zaťatou pěstí). Foto z videa.

 

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:


Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.