Áčko udolalo houževnatého soupeře až v penaltovém rozstřelu

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

19. kolo VOTROK KP - 29.3.2015 od 15:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - MFK Nové Město 2:1P (1:0)

Branky: 26. Holub - 50. Sedláček

Penalty dali: Svoboda, Ruml, Novák, Böhm - Sedláček, Kudláček, Nejman

Penalty nedali: Srubjan, Klikar

FK Jaroměř: Ondráček - Horák (46. Hrobský), Ruml, Ruprich, Novák - Exnar, Kašajík (79. Böhm), Svoboda-K, Čenovský (85. Petráček), Škoda (63. Michálek) - Holub

MFK Nové Město: Krunčík - Jelen, Kudláček, Nejman, Zákravský L. - Klikar, Zákravský P.-K, Borůvka, Koza (52. Lelek) - Jirásek (27. Sedláček), Voráček (78. Srubjan)

Úvod zápasu hraného na těžkém terénu patřil Jaroměři. Hned ve 2 minutě hlavičkoval jen těsně hostující branky Ruml. V 6 minutě se probíjel ke střele Holub, ale byl na poslední chvíli zblokován. Ve 24 zahrozili z trestného kopu hosté, ovšem Pavel Zákravský těsně minul levou tyč domácí branky. Ve 25 minutě vyslal pumelici na hostující branku Exnar, ovšem Krunčík jeho střelu vyrazil. Ve 26 minutě již udeřilo. Centr Škody z levé strany se dostal až k Holubovi, který svým důrazem nadvakrát překonal Krunčíka - 1:0. Po tomto gólu Jaroměř trochu polevila. Ve 32 minutě střílel nebezpečně Koza, ale Ondráček si s jeho střelou i přes obtíže poradil. Ve 42 minutě postupoval zprava sám na branku hostů Čenovský, ovšem ke střele se nedostal. Ve 44 minutě centroval po brejku zprava Koza a Sedláček pořádně vystrašil a zaměstnal Ondráčka.

Hned ve 47 minutě mohla jít Jaroměř do trháku. Kašajík přihrál na půlce hřiště Škodovi, který by  postupoval sám na brankáře, ovšem Krunčík dobře vyběhl a balón mu na poslední chvíli odkopl. Udeřilo tak na druhé straně. Klikar přihrál na Sedláčka, který utekl domácí obraně a se štěstím vyrovnal - 1:1. V 52 minutě se domácí hráči a diváci dožadovali ruky, ovšem píšťalka rozhodčího Andrýse zústala němá. V 63 minutě měli obrovskou šanci hosté, ovšem Klikar přestřelil. Jaroměř se tlačila do útoku a nebezpeční hosté hrozili z brejků, když jeden takový nevyužil nadvakrát střílející Lelek. V závěru se pak již oba týmy spíše soustředili na penaltový rozstřel, který zvládla lépe Jaroměř, když se ani jeden její střelec nemýlil.

Jaroměř měla výborný vstup do utkání, ovšem vstřelila ze svých šancí pouze 1 branku. Hosté 2 poločas hrozili nebezpečnými brejky a domácí se štěstím neinkasovali druhou branku. V penaltové loterii pak byli šťastnější domácí a připsali si tak plusový bod navíc. 

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Do utkání jsme vstoupili dobře, dařila se nám kombinace a po zásluze jsme vstřelili úvodní gól. Bohužel jsme již do poločasu druhý nepřidali, což se nám po změně stran vymstilo. Soupeř byl ve druhé půli nebezpečnější a plusový bod za penaltový rozstřel by slušel tudíž víc hostům. Gólman Ondráček byl však proti a novoměstské střelce vychytal.

Jan Hubka, trenér MFK Nové Město: Do utkání jsme nevstoupili moc dobře a po tlaku domácích zaslouženě v 26.min prohrávali. Obdržený gól paradoxně nakopl nás a od té chvíle jsme začali víc bojovat a přidali potřebnou fotbalovost. Druhý poločas pokračoval v nastaveném trendu od obdržené branky a i v něm jsme byli nebezpečnější a zaslouženě vyrovnali. Bod ze hřiště druhého mužstva tabulky je cenný, ale bohužel jsme mohli mít i všechny tři, kdybychom dotáhli brejkové situace, kterých bylo dost.

Rozhodčí: Andrýs, Havlík, Šedivý

DS: Šotek

ŽK: 23. Horák, 32. Svoboda, 52. Škoda, 76. Ruprich, 88. Novák - 30. Zákravský P., 82. Lelek, 84. Sedláček, 88. Jelen

Diváků: 162

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


KP muži A FK Jaroměř - MFK Nové Město nad Metují 29.3.2015, foto z videa: Václav Mlejnek Michal Ondráček vyráží první penaltu v závěrečném rozstřelu. Foto z videa. Klubová fotogalerie soupeře k tomuto zápasu zde, autor Zdeněk Mudroch.


Ohlasy v tisku:


Zkrácený sestřih zápasu:


Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.