Trápení pokračuje - áčko prohrálo v Rychnově a připsalo si tak třetí prohru v řadě !

13. kolo VOTROK KP - 2.11.2014 od 14:00 - hřiště Rychnov n.K.

Rychnov nad Kněžnou - FK Jaroměř 3:1 (2:0)

Branky: 32. Jedlinský, 34. Valášek, 50. Valášek - 80. Exnar

Spartak Rychnov n.K.: Pěnička - Pups, Kubec (90. Kubec), Bárnet, Brandejs - Počtýnský (85. Hanyk), Valášek, Pohl, Volný (75. Müller) - Semerád, Jedlinský (61. Stieber)

FK Jaroměř: Ondráček - Horák (75. Seifert), Hrobský-K, Ruml, Svoboda (69. Rejchrt) - Čenovský, Michálek, Holub, Kašajík, Ruprich (46. Škoda) - Exnar

Začátek zápasu patřil domácím, kteří si vypracovali 2 standardní situace a vzhledem ke své výškové převaze byly velmi nebezpečné. Od 10 minuty převzala otěže zápasu Jaroměř. Herně domácí přehrávala a vypracovala si i šance. Zajímavý a možná i klíčový okamžik celého zápasu přišel v 18 minutě. Kašajík si narazil s Holubem a postupoval sám na brankáře a svou šanci proměnil. K údivu všech však zvedl pomezní rozhodčí praporek a mával se offsajd!! Jaroměř tento neuznaný gól psychicky rozhodil a zanedlouho přišel trest. Ve 32 minutě pláchl po pravé straně rychlík Valášek a předložil před prázdnou branku Jedlinskému, který se nemýlil - 1:0. Za 2 minuty bylo ještě hůř. Ve 34 minutě se opřel do míče z 35ti metrů Valášek a lépe se trefit nemohl - 2:0. Ve 40 minutě měla velikou šanci Jaroměř, ovšem z mlýnice po standardní situaci Čenovského nic nevytěžila.

Do druhého poločasu vstoupila Jaroměř s odhodláním s výsledkem něco udělat. Čáru přes rozpočet ji však udělal třetí gól domácích. V 50 minutě obrana Jaroměře nedokázala odehrát míč, který se po sérii odrazů nakutálel k Valáškovi a ten střelou k tyči nedal Ondráčkovi šanci - 3:0. Jaroměř se po tomto gólu tlačila na zteč domácí branky, ale nechávala okénka pro brejky domácích. Asi největší šanci měl v 55 minutě domácí Semerád a v 74 minutě Počtýnský, ale nevyužily je. Jaroměř se zaslouženého gólu přece jen dočkala. V 80 minutě přihrál pod sebe Holub na Exnara a ten zblízka překonal domácícho brankáře - 3:1. Do konce zápasu se již hra rozkouskovala a nic vážného se před žádnou z branek nestalo.

Jaroměři zápas nevyšel a po laciných gólech pustila domácí do tříbrankového vedení. S výsledkem se ještě snažila něco udělat, ale její gól přišel příliš pozdě a na zvrat již nebyly síly ani čas.

Martin Kameník, trenér Rychnova n.K.: Díky týmovému výkonu a nasazení (skoro) v celém utkání jsme zaslouženě vyhráli.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Domácí rozhodli zápas během dvou minut v první půli, kdy vstřelili dva slepené góly. Naše snaha se zápasem něco udělat vzala za své poté, co jsme inkasovali potřetí. Blahopřeji soupeři k zaslouženému vítězství.

Rozhodčí: Bačo, Haken, Bednář Leoš

DS: Slavíček

ŽK: 72. Kubec - 19. Kašajík, 67. Ondráček, 85. Seifert

Diváků: 65

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.